Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna po 40 roku życia traci atrakcyjność

Polecane posty

Gość gość
A tam pierdzielisz. Mam sąsiada, ma 41 lat i ciacho z niego jakich mało. Wysportowany, przystojny no normalnie magia. Są mężczyźni atrakcyjni i boleśnie. Zresztą każdy, też ma inny gust.

Gość gość
gość dziś Baby po 30tce się już sypią! Widać ze muslimy was ugryzły,a jednak nie jedna Polka slini się jak widzi takiego sinego OBCOKRAJOWCA smiech.gif Zresztą nie trzeba długo szukać, wystarczy przejrzeć portale społecznościowe smiech.gif xxx Bo Polacy są brzydcy i bez pasji :( Nie dziwię się Polkom że wolą muzłumanów , wy tak samo wolicie obcokrajówki więc o co się srasz?

Gość gość
Jak by Polak był zadbany chodziarz :( ... Panowie po 40 są nie apetyczni niestety zegar biologiczny robi swoje

Gość gość
Ja mam 17 lat i mi się nie podobają tak starzzy faceci,ale 30 latek to fajny wiek dla facetów

Gość gość
Czym wy się podniecacie jak we kobiety nawet przed 30 się sypią i wyglądają staro? Do 25 możecie się podniecać, potem jest okres ostrzegawczy z 2 góra 3 lata i sru w dół. Jak by przeszukać to całe głupie forum ile razy ktoś pisze, że kobiety 30+ są zadbane i ładne to wyjdzie, że tylko kobiety same o sobie tak piszą. Meżczyzni w 99% wypowiadali się odwrotnie, że po 30 jesteście już dla nich nieatrakcyjne. A gdzie 30, a 40 lat. Troche jest różnica.

Gość gość
40 latek jest jeszcze spoko ale 43 latek już nie

Gość 21011978
gość dziś Czym wy się podniecacie jak we kobiety nawet przed 30 się sypią i wyglądają staro? Do 25 możecie się podniecać, potem jest okres ostrzegawczy z 2 góra 3 lata i sru w dół. Jak by przeszukać to całe głupie forum ile razy ktoś pisze, że kobiety 30+ są zadbane i ładne to wyjdzie, że tylko kobiety same o sobie tak piszą. Meżczyzni w 99% wypowiadali się odwrotnie, że po 30 jesteście już dla nich nieatrakcyjne. A gdzie 30, a 40 lat. Troche jest różnica. Xxx To nie prawda co piszesz po 30 się sypią a podniecać się mogą właśnie do 30,to forum nie jest głupie bo ja mam 40 lat i mi się właśnie podobają rówieśniczki i te młodsze o parę lat ode mnie a ta skala z procentami jest z deka śmieszna bo może większość woli młodsze ale te 40 procent woli te kobiety w podobnym wieku i ja mam 40 lat i jeszcze na powodzenie nie narzekam

Gość gość
Po 40 flaczeją to prawda mój znajomy ma 42 i ma już dużo zmarszczek (to nie wygląda atrakcyjnie) i troszkę dziadzieje ... Ja mam 34 i jeszcze jestem w formie moja partnerka ma 28 i wspaniale wygląda

Gość gość
dziś Jak ci laska chce ciągle pisać niby jako facet. I co ci daje? Przecież to widać na pierwszy rzut oka. Daj sobie siana, zjedz sneakersa :) to ci może rozwdojenie jaźni przejdzie.

Gość gość
Faceci ja mam 28 lat i jestem młodą dziewczyną a wy co se k****a myślicie że całe życie będzie młodzi?40 latek jest spoko ale 50 latek to rupeć i dziadzius , natury nie oszukacie :D Co do kobiet właśnie 30 latka nabiera seksapilu i emanuje tym, wiadomo że jak sięgnie 40 to też będzie już prawie w ogóle atrakcyjna taka jest biologia i nic z tym nie zrobimy ale 30 latki wielu mężczyznom się podobają a 40 latkowie już nie i taka jest prawda a nie taka co piszecie :) pozdrawiam

Gość gość
Tak, facet komentuje zmarszczki u sąsiada jako nieatrakcyjne. Ha ha.

Gość gość
Porządne dziewczyny nie lubią przechodzonych panów…dlatego wolę 25 latka niż 40 letniego podstarzałego dziada

Gość gość
O nagle z faceta 34 mającego dziewczyne 28 lat, zamieniła się osobowością i teraz wypowiada się jako ta dziewczyna 28 lat. Weź lekki. A na marginesie, 28 lat to jesteś dla spraw urzędowych co najwyżej młode, jeżeli chodzi o atrakcyjność to już jesteś podstarzała.

Gość gość
Wiecie jaka jest zasadnicza różnica między kobietą a mężczyzną?Kobieta może ale nie chcę a mężczyzna nie może ale chcę i tu kobiety mają jakąś przewagę :) Tak btw jestem nastolatką mam 18 lat i trafiłam tu teraz całkiem przypadek i co do jednego Pana tutaj to z przykrością na sercu muszę napisać że wy jeszcze gorzej dziadziejcie robiąc z siebie pseudo młodych mężczyzn w wieku +35 ale niestety to już do was nie przypasuje bo powinniście być dojrzali psychicznie

Gość gość
Statystyczny 25 latek to woli gry komputerowe, wyjście na piwo z kolegami za nędzną wypłatę z pierwszej pracy, a nie ciebie :)

Gość gość
Jezu chłopy zrozumcie to raz na zawsze że 25 latek jest fajny a 40 latek wcale nie jest atrakcyjny,nie raz się do mnie doklejali tacy aż żygać mi się chcę , wypieeerdalajcie stąd ok?obleśne tępe dziadziska

Gość gość
gość dziś O nagle z faceta 34 mającego dziewczyne 28 lat, zamieniła się osobowością i teraz wypowiada się jako ta dziewczyna 28 lat. Weź lekki. A na marginesie, 28 lat to jesteś dla spraw urzędowych co najwyżej młode, jeżeli chodzi o atrakcyjność to już jesteś podstarzała. x Tu dziewczyna 28 , nie zmieniam osobowości zobaczyłam na ogólnym to weszłam i odpisałam,a 28 latka nie jest podstarzała no chyba dla ciebie ale to twój problem a nie nasz

Gość gość
My się z was nabijamy. Co nas obchodzi co wy myślicie. Nikt ci nie kaze umawiać się z 40 latkiem. I tu nie leży twój problem. Twój problem to to, że jakoś żaden 25 latek się tobą nie interesuje skoro masz takie delematy nad 40 latkami. Ja się z ciebie pośmieje i tyle. A ty ewidentnie masz problem.

Gość gość
dziś Wez te leki. 28 lat to już jest podstarzała bo się już proces starzenia się rozpoczął. Z każdym rokiem będą tylko kolejne zmarszczki, cyc w dół, cellulit, skóra szara bez blasku. Tym się na twoim przejmował, a nie 40 latkami.

Gość gość
gość dziś dziś Wez te leki. 28 lat to już jest podstarzała bo się już proces starzenia się rozpoczął. Z każdym rokiem będą tylko kolejne zmarszczki, cyc w dół, cellulit, skóra szara bez blasku. Tym się na twoim przejmował, a nie 40 latkami. xxx twoja matka jest podstarzała okej?mam dopiero 22 moja dziewczyna 30 (jestem less) i nie jest podstarzała ale co ty możesz wiedzieć prawda?nie pisz tak do tej kobiety bo 30 latki są śliczne i seksowne jak o siebie dbają a 30 lat to jeszcze młody wiek dla kobiety a co do mężczyzn to 40 latek jest jeszcze troszkę młody

Gość gość
Jak ktoś o siebie dba,nie pije, nie pali i uprawia sport to w wieku 40 lat może wyglądać atrakcyjnie. Czemu nie?

Gość gość
dziś Teraz masz 22 lat i masz dziewczynę 30 lat. Hmm, interesting :)Ile masz jeszcze osobowości? Poważnie, tak z ciekawości pytam

Gość gość
Co to za obrażanie mężczyzn i kobiet ? Kobieta może być atrakcyjna mając 35 lat a mężczyzna mając 45 wszystko zależy od was ludzie :D!

Gość gość
gość dziś dziś Teraz masz 22 lat i masz dziewczynę 30 lat. Hmm, interesting usmiech.gif Ile masz jeszcze osobowości? Poważnie, tak z ciekawości pytam Up Na prawdę mam dziewczynę a po drugie nie tylko mi się nie podobają faceci w tym wieku zrozum to pa.

Gość gość
Zawsze jest ubaw jak ktoś podnieca się, że ma mniej lat niż ktoś inny. Tak jakby nie uświadomił sobie, że sam też będzie tyle miał i marnuje swój "ten lepszy wiek" na pisanie na tym idiotycznym forum.

Gość gość
dziś Już nawet boje się z tobą niezgodzić. Tylko weź te leki przed snem. Naprawdę zaczynam się o ciebie martwić :)

Gość gość
Możecie gadać co chcecie, a rzeczywistości i tak nie przeglądarce, a wygląda ona tak, że facet po czterdziestce, jeśli nie jest bezrobotny to może wyrwać nawet 90 procent licealistek, które będą się jarać, że mają starszego faceta. Za to kobieta po 25 roku życia już jest na wypaleniu szczytowej fazy atrakcyjności, a na samotna trzydziestkę to nawet największy desperat nie spojrzy. W moim otoczeniu jest nawet związek 72 latka z 19 latka. Mało tego. Ten dziadek wcale nie jest bogaty.

Gość gość
Panowie ! Weźcie viagrę bo gwiazdorzycie :D

Gość gość
gość dziś x Pierwsze słyszę o 72 latku i 19 latce śmiechy chichy :D Na prawdę cię musiało zapiec że tak piszesz wiesz?Skąd skala 90 procent?Moja córka ma 17 lat i większość jej koleżanek ma chłopaków w podobnym wieku a jakiś odsetek , nie wiem 30 procent by poleciało na takiego dziada,ale spokojnie ze względów pieniężnych.Dziewczyna,nie kobieta po 25 roku życia się nie zmienia,dopiero po 30 roku więc doczytaj idioto :DKobieta jest atrakcyjna jak ma właśnie 25-29 i nie jeden z moich kolegów mi o tym mówi w pracy,chodziarz świeżynki też są dobre :) Ale co do kobiet jesteś w błędzie po 30 dopiero się sypią wiem po żonie ale nadal ją kocham , a ta historia z tą 19 latką ... ściemę piszesz i ta skala 90 procent jest słaba dziewczyny brzydzą się Panów +40 i tego nie zmienisz

Gość gość
dziś A wy nie możecie nic wziąć, żeby stać się młode. I nie wiem co jest lepsze.