Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna po 40 roku życia traci atrakcyjność

Polecane posty

Gość Arianatorka
gość dziś XXX 90 procent?Ja mam 18 i mnie na pewno.Skąd taka skala?My nie lubimy 40 latków więc zakompleksiony staruchu nie pisz w imieniu mnie i moich koleżanek ok?Jak szpanujemy to nie facetem w wieku naszego ojca ale facecie w wieku 30 do 32 góra bo jak ma więcej to wstyd i mogą o nas pomyśleć że szukamy sponsora,to co napisałeś to farmazon a ten związek jest na bank wymyślony bo żadna 19 latka by nie była w związku ze starym na łożu śmierci dziadem pozdrosy starzy mężczyźni i starsze baby ^^

Gość Arianatorka
Ps.Nie jestem żadną starszą kobietą ani podszywem ponieważ weszłam tu 10 minut temu szukając informacji na pewien temat także dalszą dyskusję sobie lepiej odpuśćcie!My nie lubimy 40 latków i wy nie jesteście lepsi od kobiet

Gość gość
Tak naprawdę jesteś stara zgorzkniała swoim przekroczeniem trzydziechy kobita, która facet puścił kantem dla młodszej.

Gość Arianatorka
gość dziś Wiedziałam że kogoś to zaboli i wróciłam na stronę xd Czy nie potraficie wy panowie zrozumieć że po 40 już jesteście pierdziawami a nie mężczyznami?Brońcie się dalej jakimiś historiami o związku 19 latki i 70 latki ( haha beka w chuuuj) ale biologii nie oszukacie XD

Gość gość
faceci po 40, o ile nie mają charyzmy, pozycji naukowej, zawodowej nie są atrakcyjni.W Pl to tragedia.Brzydzę się komunikacji miejskiej , bo jak widzę tych adonisów w kurtce sprzed 5 lat z torbą z biedry to mi sie na wymioty zbiera I co drugie słowo k****** k****, niby im to męskości dodaje .Dla mnie są na poziomie upośledzonych kretynów.Na szczęście w miejscu pracy mam kulturalnych i inteligentnych.Bo polskie ulice to smród , brud i patologia.

Gość gość
ale beka xD typ napisał o 19 latce i dziadku ... w snach chyba :D zgadzam się z autorką mam 21 lat i gardzę facetami tuż po 35 roku życia, a ich sperma zaczyna się psuć i ryzyko chorego dziecka jest 80 procentowa.

Gość Gość

Oni sa do doopy

Gość Gość
Dnia 7.02.2018 o 23:04, Gość gość napisał:

Możecie gadać co chcecie, a rzeczywistości i tak nie przeglądarce, a wygląda ona tak, że facet po czterdziestce, jeśli nie jest bezrobotny to może wyrwać nawet 90 procent licealistek, które będą się jarać, że mają starszego faceta. Za to kobieta po 25 roku życia już jest na wypaleniu szczytowej fazy atrakcyjności, a na samotna trzydziestkę to nawet największy desperat nie spojrzy. W moim otoczeniu jest nawet związek 72 latka z 19 latka. Mało tego. Ten dziadek wcale nie jest bogaty.

Ale ściema 😂😂😂 to panowie uważają ze po 25 dziewczyny robią się stare,ale to nie prawda. A te historie z licealistkami czy związkiem to ściema. Ktoś koloryzuje i pisze ścieme jak uj XD