Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia, która demaskuje prawdziwą naturę wszystkich kobiet. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość

Moj kolega, miał piękną dziewczyną. Ona 164cm on 178. Ona mówiła mu ciągle, że jest przystony i całkiem wysoki, ale nawet lubi wyższych i choćby nie wiem jaki facet był czarujący i bogaty itp musi mieć minimum 170cm. (to tak w skrócie wniosek w ich rozmów). Przed jakimis 4 miesięcami w naszym otoczeniu pojawił się pewien kur&&pel. Nie powiem, nie to że nienawidze gościa, bo ogólnie jak na kur&&pla zadbany, wysportowany, nie przygarbiony, dobrze się wysławiał widać że miał wykształcenie i jakiś tam niby intelekt. No ale, wygląd, od razu wyglądał na bogato ubranego, ta dziewczyna tego kupla zaczełą do kur&&a robić maślane oczy i rozmawiać z nim, podobno była nim zainteresowana jaki to on nieziemsko inteligentny (a koleś wg mnie przeciętny, taki zapatrzony w siebie kretyn, dodam że ona 1,64m a on nizszy od niej gdziej 1,60m). No i.... zaczęła sie z nim umawiać, kilka razy i już ZAKOCHANA. Ona rzucila kumpla i leci do kur%%pla. Ona pospotykal sie z nia i pewnie wyczul ze leci na kase i kopnal w d&&pe. Ona chce wrocic do kupla mowi ze to pomylka, on ja przyjal, ale wstawil restrykcyjne warunki. MORAL: Nie wierzcie kobietom dla nich liczy sie tylko kasa, moze byc i kur&&plem aby mial pieniadze.

Gość gość
a ty co,ameryke odkryles?

Gość gość
Głupi że przyjął taka idiotke. Każdy każdego wali na bokach.

Gość gość
takie czasy

Gość gość
Masz uraz kurdupla?

Gość gość
Bola cie jaja?

Gość gość
A kim był z zawodu ten kurd**el? Jak jakiś ciekawy zawód- dziennikarz, reżyser teatralny, menedżer w galerii sztuki to co się dziwisz.

Gość gość
pieprzenie, ja lubiłam zawsze brunetów i to takich wysportowanych, a wyszłam za maż za chudego jak patyk blondyna bez jednego mięśnia, który zafascynował mnie własnie intelektem. a tak przy okazji bogatszy nie jest od żadnego z moich byłych.

Gość gość
co ma zadwod do wiernosci?

Gość gość
Więcej niż wzrost / ciuchy, jak się autorowi wydaje

Gość gość
nie chciało mi się czytać tych opowieści zakompleksionego którego żadna nie chce- wstąp do Klasztoru i tam zajmij się głoszeniem prawdy

Gość gość
chcialbym wierzyc ze porzadne kobiety nie istnieja, ale niestety zycie to nie bajka - nie istnieja

Gość gość
szczerze to jak czytam post autora to sie nie dziwię, że ktoś trochę bystrzejszy na tle jego i jego kumpli wypada na nieziemsko inteligentnego i że dziewczyna wręcz szoku doznała

Gość gość
chcialbym wierzyc ze porzadne kobiety nie istnieja, ale niestety zycie to nie bajka - nie istnieja to przykre że twoja matka to te zjakaś fladra, no chyba ze urodził ciebie facet

Gość gość
Więcej niż wzrost / ciuchy, jak się autorowi wydaje x ale kumpel jest naprawde przystony, on pracuje w silce jako trener, ten k%%%pel jest jakimś inwestorem, podróżuje po świecie i zarabia na pewno kilka razy wiecej niz ten moj kumpel. Ale kumpel jest ladny i przystojny a kurd**el nie. Czy on jest inteligentniejszy? watpie, kumpel konczyl administracje z ekonomia i zna sie dobrze na cyferkach, tyle ze pracuje w silce

Gość gość
Jakby był biedny ale wysoki, to byś płakał autorze, że kobiety patrzą tylko na wysoki wzrost. Widać, żes zakompleksiony, nie ta droga do poznawania kobiet, oj nie ta.

Gość gość
Bez urazy, ale trzeba być chorym psychicznie, aby na podstawie jednej historii głosić prawdy dotyczące wszystkich kobiet. To chore. Pod sklepem stoi pijak i pije od rana tanie wino, Znaczy się, wszyscy faceci to alkoholicy. Mnie już nie dziwi, dlaczego niektórzy nie mogą sobie znaleźć kobiety.

Gość gość
Czy on jest inteligentniejszy? watpie, kumpel konczyl administracje z ekonomia i zna sie dobrze na cyferkach, tyle ze pracuje w silce a co to jest k...za wykształcenie, jakis banał, o cyferkach z d...bedzie gadał, czy o odzywkach białkowych? ja wolałabym biednego i brzydszego , ale majacego pasję i ciekawie opowiadającego o podrózach itp. rzeczach, ciekawego świata niż ładnego chłoptasia z siłki, którego jedyna zaleta jest ładna d..., czy klata. nawet jakby ten z siłki był bogatszy.

Gość gość
stereotypy, co do kolesi z siłki to też jest stereotyp, ze to pustaki zapatrzone w siebie i zakochane we własnym ciele, ale za to intelektualne ameby

Gość gość
Ja też raczej tym z siłki bym się nie zainteresowała, choćby był trenerem personalnym celebrytów i zarabiał krocie

Gość gość
Gorzej jak brzydki i biedny i pozbawiony inteligencjin;)

Gość gość
Eee tam, taki też znajdzie. Tylko taką "w swojej klasie"

Gość gość
Ale taki nie chce w swojej klasie. On chce aby była młodsza, taka 27 lat góra, ładna, zadbana, nic nie wymagała i obsługiwana go w domu. No i zawsze chętna na seks.

Gość gość
Normalka.. Zdziwiony? Wszystkie kobiety takie są, a jak się puszczają! Zobaczysz jak będziesz mieć żonę to będzie dawać każdemu na lewo i prawo, ot takie one są!

Gość gość
Normalka.. Zdziwiony? Wszystkie kobiety takie są, a jak się puszczają! Zobaczysz jak będziesz mieć żonę to będzie dawać każdemu na lewo i prawo, ot takie one są!

Gość gość
Eee tam, taki też znajdzie. Tylko taką "w swojej klasie" x ze co ze ten kur&&&&el?

Gość gość
Normalka.. Zdziwiony? Wszystkie kobiety takie są, a jak się puszczają! Zobaczysz jak będziesz mieć żonę to będzie dawać każdemu na lewo i prawo, ot takie one są! kolejny, co miał kiepską matke, bo pewnie zony to nie masz jeszcze

Gość gość
No i super! Im więcej frajerów uwierzy w historyjki pisane przez tutejszych trolli tym mniejszą będę miał konkurencje. :)

Gość gość
To nie jest żadna historyjka, to autentyczna historia co ciągle się toczy od kilku tygodni. I wszystkie takie są, lecą na kase, widzą facet ubrany ładnie = bogaty. Juz sie slinia.

Gość gość
Każdy stulejarz tak pisze, żeby się wyżyć z powodu swojej frustracji.