Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia, która demaskuje prawdziwą naturę wszystkich kobiet. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość
To nie jest żadna historyjka, to autentyczna historia co ciągle się toczy od kilku tygodni. I wszystkie takie są, lecą na kase, widzą facet ubrany ładnie = bogaty. Juz sie slinia. to czemu kumpel puka ładna i głupią pannę, zamiast nieciekawej czytelniczki trudnych książek?Czemu wolisz czyste od śmierdzacych, te z gładka cera od pryszczatych, zgrabne zamiast koślawych, szczupłe zamiast grubych, zadbane zamiast kocmołuchów? Każdy woli ładniejszych, czystszych lepiej ubranych i zadbanych. ty też uslinisz sie predzej do panny w seksownych ładnych ciuchach na szpilkach itp, zamiast takiej w workowatych jeansach z lumpeksu crocsach i brzydkim polarze.

Gość gość
Jak dla mnie to ten twój kolega brzmi jak straszny nudziarz

Gość gość
mój kolega jest naprawdę męski i fajny, a tamten nie ma nic z mężczyzny! To krasnal!

Gość gość
Nie popieram zdrad, ale co się dziwisz, ze jak się pojawił ktoś kto ma więcej ciekawych rzeczy do powiedzenia to zrobił wrażenie. Atrakcyjny wygląd to nie wszystko.

Gość gość
a jesli zaprzeczasz, ze wolisz takie zrobione po których widać ze stać je na dobry wygląd to ci podeślę dwie swoje kolezanki- jedna ma kudły jak czarownica, długie ale zaniedbane, nosi sprane czarne kiecki do ziemi, zero makijażu, zero obcasów, workowate bluzki, duże piersi, ale nigdy nie nosiłą stanika więc jej wisza jak dwa worki. Ale za to duzo czyta, każdą forsę wyda na książki i intresuje sie fantasy , więc pogadac mozna. Druga lubi wyprawy górskie i jak większość fanek tego sportu jest aseksualna- polar, trapery plecak, krótkie włosy, broń boże jakis cieńkobiecośc, ale jest bardzo rodzinna i lubi dzieci wieć na zonę się nada. To co, wolisz którąś z nich, czy jednak szukasz ładniejszej laski w lepszych ciuchach?

Gość gość
Oj, Ty się chyba podkochujesz trochę w tym koledze, co? Może mu powiedz o swoich uczuciach.

Gość gość
mój kolega jest naprawdę męski i fajny, a tamten nie ma nic z mężczyzny! To krasnal! widocznie fajny ale dla ciebie, podoba ci się ? lubisz takich męskich?

Gość gość
Może i krasnal ale wie jak postępować z kobietami , a ty myślałeś że jak się jest wysokim ( z resztą te 1,78 to nie aż taki wysoki , sam mam 1,9 ) to załatwia sprawę , otóż nie .

Gość gość
gość dziś x nie mi nie, mówie w imieniu kobiet

Gość gość
nie mi nie, mówie w imieniu kobiet a skąd wiesz co sie kobietom podoba, przeciez widzisz, zenie to co myślisz....

Gość gość
Mąż koleżanki ma 160 cm, ale jest jednym z najmłodszych profesorów na swojej uczelni, piekielnie zdolny, i na brak zainteresowania nigdy nie narzekał.

Gość gość
ale wy nie rozumieniecie! Ona byla z nim w zwiazku, pojawil sie ten karakan i zaczela do niego podbijac, i bedac z nim w zwiazku wybadala czy on bedzie ja chcial, on pewnie ja wyczul i kopnal w doope potem ona wrocila i przepraszala. Tylko ze wczesniej mowila i smiala sie z takich kur%%%pli ponizej 170 a teraz zlapala takiego 160. O czym to swiadczy? No o czym? ona ma 164, tamten to knypek, ona normalnie sie z takich nabija i drwi a temu padla do stop CZEMU?????? bo jest bogaty, ludzie to o to tu chodzi o kobiety, ktore mowia cos tam, ale jak im pieniadze zapachna to leca nawet do bezdomnych byle mial kase. O czym ta historia swiadczyn? O tym ze kobieta kazda predzej czy pozniej zdradzi, bo one sa zle.

Gość gość
Od razu widac ze historia wymyslona albo przeinaczona. Tez znałem takiego jednego zakochanego płaczka miał ładna dziewczynę typowy kulturysta wygląd modela i mi mówił że zrobiłby wszystko dla dziewczyny a ta szmata zostawiła go dla bogatszego. Było jedno ale, jak dla mnie to był bewzględny psychol, kochał na pewno jednak jak pomysle co by sie stalo jakby dziewczyna sie zestarzala od razu wdac ze w nim tyle skrupułów co nic by bylo by ja wyrzucic na smietnik i miec kolejna ladna. W kazdej historii jest zawsze rozny punkt widzenia jeden powie ze kochal szczerze i baba zostawiła go przez kase drugi ze dobrze zrobila bo miala faceta psychopate z ktorym by sobie zmarnowala zycie mimo ze ja kochal. Bo z miloscia jest tak ze póki jest sie mlodym i ladnym to wszystko jest pieknie mimo wzajemnigo kochania ale jednak charakter sie nie zmienia na starosc.

Gość gość
Historia jest prawdziwa, a moj kolega jest normalny. Spadaj z takimi oskarzeniami, kobieto podszywajaca sie pod faceta

Gość gość
Jak nie był nią zainteresowany a ona chciała go wybadac, to na czym niby to kopanie w d**e miałoby polegać? Jak się umowisz z dziewczyną na 2 randki a ona nie ma ochoty na 3cia, to też mówisz że Cię "kopneła w d**e"? Coś krecisz

Gość gość
bo była w związku z moim kumplem i chciala sekretnie wybadac czy tamten ja zechce. Rozumiesz??? I nagle to wyszlo na jaw ze ona sie potajemnie z tamtym spotyka

Gość gość
No może nie wystarczy ze jest "normalny"? Moze jest też zwyczajnie nudny, nie czyta książek, nie chodzi do teatru ani na koncerty, interesuje go tylko siłka i nie ma o czym z nim porozmawiac i dziewczyna jest z nim z braku laku?

Gość gość
haha teatr? do teatru chodza lamusy.

Gość gość
Sekretnie wybadac czyli jak? Z pomocą detektywa?

Gość gość
Ale wymyslach historie jakby jej facet spotkal ladniejsza ktora by do niego maslane oczy robila tez by pewnie zrobił skok w bok albo ja zostawił. Widac dziewczyna tez uznala ze ktos inny jest lepszy i jej nie wyszlo. Zycie ludzie nie maja skrupulow zarowno faceci jak i kobiety.

Gość gość
11:39 No to masz odpowiedź czemu nie masz dziewczyny ;)

Gość gość
Dlatego lepiej btc samemu. I problem zdrad itp gowien, stresu ird rozwiazany!

Gość gość
A jak chcesz pomóc koledze to go namow na psychoterapie, bo jak desperacko chce być z kima kto to ewidentnie nie kocha to coś jest nie tak z jego samoocena. Dlatego pewnie na tą siłke chodzi bo chce się w ten sposób "uleczyć"

Gość gość
ja nie mam dziewczyny, bo znam jakie sa kobiety i nie chce zadnej na stale, ostatnio chciala sie do mnie przyczepic jedna ktora zaliczylem na silce u kolegi, ale ja jej nie chce bo bedzie zdradzac

Gość gość
musicie z kolega byc rasowymi silaczami, typowe myslenie :O

Gość gość
gość dziś to nie ja to podszyw :O Nie mam dziewczyny, ale ja jestem porzadny.

Gość gość
jak im pieniadze zapachna to leca nawet do bezdomnych byle mial kase. buahahahahahaha, wierzysz w bezdomnych z Maybachem jak ojciec rydzyk?

Gość gość
metafora

Gość gość
Ech, idę stąd bo tu jakieś klimaty dla ubogich intelektualnie

Gość gość
Urosnąć nie uroścniesz. Ale bogaty zawsze mozesz być. Idz do pracy, rozwijaj się zamiast gnić na forum bo tak pieniędzy nie zarobisz.