Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj zaczepiałem obce dziewczyny i proponowałem seks. Efekt mnie zaskoczył!!!

Polecane posty

Gość gość
Ferie to szczylom się nudzi

Gość gość
Ale bzdura, jeszcze jakby napisał że z jedną mu się udało, to może bym uwierzyła :D A i myślisz naiwny czlowieczku, że jak założysz gumkę, to jesteś w pełni zabezpieczony :D biedne naiwne dziecko :D

Gość gość
A wucety w galeriach są takie, że nogi widać i góry nie ma. Mnóstwo korzystających i nikt was nie pogonił?:D

Gość gość
Gratulujemy, dołączył Pan do grona zarażonych HPV

Gość gość
Głupi prawik fajne masz marzenia, nawet jakbys wygladal jak mlody bog to to jest niemożliwe takie kobiety maja sexu pod dostatkiem chyba ze *****les 100 kilowe babony haha.. i to gdzie w kiblu.. k***a galeria to nie kibel a w arkadii to same modelki chodza i za darmo ta.. fajna bajka

Gość gość
Takie bajki to sobie opowiadaj kolegom z klasy.

Gość gość
Ja nawet gdyby mnie zaczepił ktoś bardzo przystojny w ten sposob to bym sie nie zgodziła. Co innego gdyby zaprosił na kawę ;) Ok, nie jestem święta, czy dziewicą, rozumiem, że facet z reguły szybko chce seksu, ale wychodze z założenia, ze kiedy facet podchodzi do kobietyi wprost proponuje jej seks, to raczej aż tak bardzo mu sie nie spodobała bo to jest dosc chamskie

Gość gość
gość dziś Przecież to jest ustawiane. Trzeba być półmózgiem, aby wierzyć że to jest prawda. x To są przecież ustawki, tak jak w naszych rodzimych Podrywaczach.pl za starych czasów, gdy ich główny roochacz, to był ten sepleniący Rafałek w okularkach. Wtedy jeździli po Polsce i niby w każdym większym mieście podrywali jakąś pannę, zabierali ją na chatę, albo gdzieś na polane w plener i jechali z tematem, a ten cały sepleniący do panny przeważnie z tekstem, że kolega z kamerą, bo się uczy w szkole filmowej i czy nie będzie jej przeszkadzać jak ich sobie sfilmuje. Laska oczywiście na to ochoczo przystawała. W sumie t wyglądało jakby naprawdę rwali ją z ulicy, dopiero jak był z nim wywiad, chyba w Różowej Landrynce, to przyznał, że to wszystko jest ustawione, a panny z góry opłacone.