Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

OLX prawo

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej Mam pytanie. Ot贸偶 tak. Sprzeda艂am telefon z USA z simlockiem. Telefon dosta艂am od Brata a, 偶e menu by艂o po angielsku i by艂 simlock to stwierdzi艂am, 偶e sprzedam go taniej. Telefon sprzeda艂am. Po kilku tygodniach otrzyma艂am wiadomo艣膰 od mojego kupca, 偶e on r贸wnie偶 sprzeda艂 telefon i, 偶e osoba, kt贸rej sprzeda艂 sprawdzi艂a gdzie艣, 偶e telefon jest na czarnej li艣cie w Stanach i, 偶e nie podoba jej si臋 ta sytuacja. I, 偶e sprawa p贸jdzie na policj臋 gdy nie za艂atwi臋 tego "polubowanie". Pytanie moje: Czy rzeczywi艣cie co艣 mo偶e zrobi膰? Przecie偶 to on sprzeda艂 telefon i osoba po nim dowiedzia艂a si臋 o takiej informacji, co w tej sytuacji mog臋 zrobi膰? Cytuj臋 wiadomo艣膰 SMS od Pana "Dzie艅 dobry. Jest powa偶na sprawa gdy偶 odsprzeda艂em telefon kupiony od Pana i tak osoba nie jest zadowolona z faktu 偶e telefon figuruje w internecie jako kradziony. Prosz臋 wi臋c o jakiekolwiek potwierdzenie tego co Pan powiedzia艂 偶e telefon by艂 Pana brata kt贸ry go kupi艂 w Stanach. Na razie sprawa jest do rozegrania polubownie. W innym wypadku zostaje skierowana na policj臋" Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ale gdzie w tym internecie figuruje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach