Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jebać_Elo

Nienawidzę siostry swojego chłopaka !

Polecane posty

Gość Jebać_Elo

Na początku byłam dla niej miła bo szanowałam ją iż to siostra mojego chłopaka. Lecz zaczeło się to pare miesięcy temu, gdy ona zaczeła do mnie pruć mordę. Od tamtego czasu zawsze gdy ją widziałam traktowałam ją jak powietrze, np. Indywidualnie wymieniałam wszystkie osoby jakim mówiłam cześć, choć jej nie. Po jakimś czasie powiedziała do mnie "spierda*aj" gdy wracałam do domu, mój chłopak kazał jej tak do mnie nie mówić i na drugi dzień powiedział mi że się z nią nie spotka póki ona mnie nie przeprosi (mówił to 2 razy). Choć wystarczyło tylko pare dni, by on kompletnie zignorował to co mi obiecywał i poszedł przy pierwszej lepszej okazji właśnie do niej. Teraz chodzi do niej zawsze gdy mnie z nim nie ma i wie że się denerwuję gdy on chodzi do tego kundla ale i tak to robi i totalnie ignoruję to co mi kiedyś mówił. Teraz także za każdym razem gdy ją wyzwę przy nim to ją ciąglę broni jakbym to ja jej coś zrobiła. Także od czasu gdy powiedziała do mnie "spierda*aj" nazywam ją psem.

Gość gość
Jesteś chory psychopato, jeżeli jesteś narzeczonym wdowy lub chora jak jesteś gowniara. Czy twoje pisanie zmieni fakty?