Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pięknie byłoby popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

niema poco zyc niema dla kogo życ kazdy już po sexie praca? stres i wszystko nachama wbijanie w glowe co z tego ze to lubisz jak są ine aspekty których nie lubisz jak angielski czy nauka na chama i jakies testy w pracy mam dosc wszystkiego chciałbym coś osiągnąć ale pierw chce się zakochać ale los się nie uśmiechnie ma zawsze wyj****e, zawsze nas ma w d***e szczególnie jak sie nie układa to ustali sie to na pewnej granicy i bedzie nas j***c az do śmierci wiec poco zyć skoro tak będzie do d**y ??

Gość gość
Po śmierci Mamy debilu rób co chcesz, dopóki ona żyje, niezależnie od tego co mówi, że żałuje, że nie spuściła ciebie po urodzeniu w kanalizacji, to ciągle matka, masz obowiązek żyć dla niej, debilu.

Gość gość
masz żyć dla mamy , czy to niejest snobizm ? masz zyć dla kogo iny niecierpiał t jest samo w sobie samolubne huju ..

Gość gość
j****y skursywynie myślisz tylko osobie otym ze musze mieć obowiązki względem kogoś a ty huju ile zycia poświęcasz mamie 80% BO JAK NIE TO JESTEŚ ZAKŁAMANYM S****WEM.

Gość gość
dzisiaj mam mega zły dzień nienawidze kobiety mam dość szkoły pracy wszystkiego niea miłosci to huja jest warty ten wasz zgniły świat k***a ukierunkowany na wyzysku inych kobiet hujezyy