Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha 29

Problem z Orange :(

Polecane posty

Gość gocha 29

Pomóżcie ...Poradźcie coś...:( Mam kłopot z Orange...Od ponad tygodnia brak zasięgu...ew. 1 kreska...SMS po godzinie dotarł do adresata i dopiero na strychu!! Trzykrotnie zgłaszałam (formularz zgłoszeniowy i w salonie) i non stop odpowiadają, ze w mojej okolicy nie ma awarii na stacji bazowej i mam sprawdzic kartę w innym telefonie :( Wszystkie sprawdzone. Mamy w domu 4 telefony w Orange i problem dotyczy wszystkich!!! Służbowy z Plusa działa idealnie!!! Od wielu lat zasięg u mnie był idealny...nawet w piwnicy gdyż antenę mam ze 3 km naprzeciw okien. Czuje się zwyczajnie olewana przez Orange :(

Gość prawi 124
U MNIE JEST ODWROTNIE .., tylko orange dziala u babci w górach .,. a zadna inna sie nie łapie zasiegu., Najgorzej jest z plusem

Gość gość
Gdzie tylko czytam o orange, albo słysze co ludzie gadają to większość na nich psy wiesza, że dziadują a reklamacje to walka z wiatrakami.

Gość gość
Byle podpisać umowę a potem mamy Was w d***e :(

Gość gość
Ustaw tryb sieci na "tylko gsm" lepszy zasięg ale wolniejszy Internet

Gość gość
u mnie to samo, ale z końcem abonamentu przeniosłam się na kartę do mobile vikings, zasięg w mojej miejscosoci jest dobry, mają dużo internetu, wiec jest całkiem spoko :) aaa i dodzwonić się można bez problemu. pamiętaj, że zanim się zdecydujesz możesz zamówić sobie jakiś starter i wypróbować. :)

Gość gość
o matko, wiadomo, że im większy operator tym wiecej negatywnych komentarzy, ja totalnie nie rozumiem ludzi którzy idą na kartę, do mobile vikings, virgin mobile i jakiś misiów czy tam pluszów, nie stać was na abonament to zadowalajcie się swoimi patokartami gdzie indziej.

Gość gość
idziemy tam gdzie jest najlepiej, a abonamnecie możesz płacić za jakieś dodatkowe opłaty i ceny są zdecydowanie droższe, przez 2 lata musisz płacic stałą cene, gdzie przez 2 lata mogę skakac gdzie chce i lepiej, teraz jestem w mobile vikings i jestem mega zadowolona, mam nadzieje, ze utrzymaja albo ulepszą poziom :)

Gość gość
Abonament jest obecnie kompletnie nieopłacalny. Trzeba mieć g****o zamiast mózgu, żeby się w to pchać. 🖐️

Gość gość
gość dziś a pakiety w Virgin nadal nie obejmują mmsów? przecież to żenujące :classic_cool:

Gość gość
ja miałam to samo, zero odezwu i zrezygnowałam z abonamentu... przeniosłam się na karte do nju ale mobile vikings miało lepszą ofertę i teraz nadal jestem tutaj, zasięg lepszy i można normalnie się dodzwoni do nich, u mnie w domu nikt nie ma już z orange bo nikt nie ma zasięgu.