Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnxm

XXX

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że powinnaś poczytać książki pani Kasi Miller, posłuchać wywiadów z nią. Otworzy Ci oczy na wiele spraw i wyleczysz się z tej chorej, neurotycznej zazdrości.

Chodzi o książkę Zrób to kochanie ?

Gość gość
A wiesz na razie przeczytałam jedną jej książkę (akurat "Bez cukru, proszę", taka o jej życiu głównie, czyta się świetnie bo jest w formie wywiadu, tak jak świetnie się jej słucha) ale pewnie przeczytam kiedyś wszystkie. Każda z pewnością wniesie coś w Twoje życie. Poza tym oglądam wszystko na youtubie co się z nią pojawi. Tu jest np. coś o zazdrości: https://www.youtube.com/watch?v=rRNnpHfm8Z8

Jak pies z kotem czyli kobieta i mężczyzna na co dzień. Ta książka może być bardzo ciekawa. Uwielbiam czytać książki więc na pewno przeczytam jej książki. Obejrzałam parę wywiadów i ta kobieta wywarła na mnie ogromne wrażenie. Miło się jej słucha. Dziękuję za radę :)

Gość gość
Cieszę się, że mogłam pomóc. :)

Gość gość
A o co chodzi w tych książkach? o to że zdradzają czy nie?

Gość gość
Nie dawno pisałaś że twój chłopak jest w górach i tobie nie pozwala chodzić na basen... Lecz się

Lecz się? Czy twoje zachowanie jest normalne ? Tak wyjechał w góry i napisałam tam też że będzie chodzić na basen... Więc nie rozumiem o co ci chodzi

I tak nie pozwala mi.. widzę że ewidentnie masz jakiś problem. Nawet po twoich wypowiedziach zauważyłam że masz problem z tym żeby brać czyjeś zdanie pod uwagę. Kiedy Ty coś uważasz to nie dasz sobie przetłumaczyć, twoje zdanie jest najważniejsze. I takie teksty typu lecz się nie są na miejscu.

Gość gość
Tak samo jak twoje zachowanie i twojego chłopaka zresztą też. Oboje siebie warci.

Czemu mnie obrażasz ? Nie powinnaś tak robić nie masz szacunku do drugiej osoby

Wszyscy są inni, więc każdy odczuwa i reaguje inaczej

Gość gość
Przyganial kocioł garnkowi a sam smoli... A ty masz szacunek do drugiej osoby? Mówię o twoim chłopaku. Tak samo on nie ma szacunku do ciebie. Jak można tak ograniczać druga osobę w związku. Na basen mu nie pozwala szybko iść bo co? Bo pół nagie babki tam są? Na plażę jak pojdziecie to założysz mu torbę papierową na głowę żeby nie patrzal? On zresztą tobie też założy, żebyś nie patrzala. A później do będzie? Zakaz pracy, bo on będzie nie daj bóg z kobietami pracował a ty z facetami? Żałosne