Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem i chcę tylko dziewice. Spotykam się od 4 tygodni z fajną kobietą, jestem w trakcie robienia orientacji czy jest dziewicą czy nie. Jak nie to nie kontynuuje znajomosci

Gość gość
Mógł mieć parę partnerek ale ale zero przygodnego seksu,przygodnego loda itd.Oprócz przygodnego przelizania się bo to wybaczę bo młodość itd.Ja miałam 1 partnera

Gość gość
ile lat

Gość gość
Mnie by brzydzila świadomość ze mój facet innej lizal c**e i jej wkładał mimo ze mam ponad 30 lat. Na szczęście mój facet był prawiczkiem.

Gość gość
Jak najmniej kobiet , tacy co mają wiele kobiet to się nadają na jeden raz ale nie będę się curwić z jakimś nie porządnym głupkiem dla mnie seks z miłości i w związku , dłuuuugim związku

Gość gość
a ile masz lat? piszcie ile macie lat? z którego jestescie pokolenia?

Gość MałaOliwka
Miałam 4 partnerów,młoda 22 l.To smutne że teraz seks jest bez ślubu ale spójrzcie z drugiej strony , związki mają dużo dobrych stron i wcale nie są wymówką bo w związku poznajecie siebie i czekacie co najmniej miesiąc na seks albo i pół roku więc ślubu nie trzeba może być potem :D to co innego niż seks bez zobowiązań bo seks bez zobowiązań jest bez miłości a w związkach bardzo często jest miłość.

Gość gość
no właśnie :D Młode kobiety to co innego, ona mają już po kilkunastu facetów w wieku 30 lat. Wy obecne 30 latki to inne pokolenie.

Gość gość
:( u

Gość gość
teraz kobiety są bardziej rozwiązłe, nie wszystkie ale inne czasy nastały

Gość gość
25 lat, chce prawiczka :)

Gość gość
a dziewica jestes?

Gość gość
Gdyby bylo inaczej, nie wymagalabym takiego faceta :)

Gość gość
a ładna i szczupla?

Gość gość
mi się zawsze marzył mąż któremu daleko do prymitywnego jaskiniowca.. Także najlepiej 0... Jedną jakoś bym przebolała, chociaż z trudem.

Gość gość
Tak :) dlugowlosa i dlugonoga :P

Gość gość
Zależy tez od wieku. Piec kobiet u faceta w wieku 50 lat to jeszcze ujdzie, ale u 25 latka to obrzydliwe trochę...

Gość gość
Faceci po przebiegu to zwykłe proste jednorazówki z wenerykiem i skrzywioną psychą, a nie materiał do związku!

Gość gość
niekoniecznie, moga mieć miekkie sece i łątwo się zakochują i wtedy ulegaja kobietom

Gość gość
najlepiej zero, max. dwie. Powyżej dwóch mówię mu wprost: żegnaj Genia, świat się zmienia. I padam w ramiona normalnego faceta, który mnie uszanuje, a nie jakiegoś zboczonego i niewyżytego frustrata! Tylko zdesperowani zakompleksieni z odchyłami zamoczyli wielokrotnie. I jak wyżej, rozumiem 50letniego faceta rozwodnika czy kawalera, który miał 5 ale w stałych związkach. Natomiast nie rozumiem faceta 30 lat po takim zeszmaceniu się :O

Gość gość
Precz z facetami z duzym przebiegiem :o kijem bym nie tknela, najwyzej dwie partnerki.

Gość gość
mój brat ma 27 miał jedną kobietę (przystojny, wykształcony) i żałuje tego, wstydzi się ! powiedział, że to było głupie bo nie kochał jej. Tacy faceci jeszcze istnieją.

Gość gośćmagnesik
Niestety, ale w dzisiejszych czasach szukac mojego rowiesnika, prawiczka 25letniego to ze swieca szukac.

Gość gość
Mnie też brzydzą mężczyźni po tzw przebiegu. Brzydzi mnie ich umysł, tok myślenia, podejście do życia. Dla mnie to gorsza kategoria człowieka.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam, moje obserwacje muwią co innego. Kobiety raczej śmiały by się z gościa 30 lat który ma 5 kobiet. 5 kobiet to może mieć 18 latek, taki facet jak powiedziałą moja koleżanka może mieć 50 kobiet jak ma 30 lat

Gość gość
zadnej. Jesli do tego, bedzie ci opowiadal o twoich poprzedniczkach, to lepiej kopnij go i idz swoja droga dalej.

Gość gość
obawiam sie ze te odpowiedzi tu moga pisac faceci prawiki kobiety nie sa az tak denne zeby wsiasc kota w worku albo zoltodzioba i uczyc go gdzie co sie wklada, nie te czasy.

Gość gość
ZALICZYĆ TO MOŻNA EGZAMIN!!!!!!!!!. więc taki , który zalicza kobiety jest skreślony jako wartościowy facet

Gość gość
to zupelnie nie tak