Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty facet mowi ze pewnie od dawna nie czulam ust na swoich

Polecane posty

Gość gość
Widze ze ktos tu traci kontakt z rzeczywistoscia a szantaz to przestepstwo. No comment. A jak nie kce go to jestem wg tej mundroski sógą ok nie mom pytoń wincy. Powodzenia

Gość gość
gość dziś Masz problem z racjonalnym myśleniem i czytaniem ze zrozumieniem. Idź spać.

Gość gość
A twoje posty smierdzom zonatym kolesiem potem zony wymieszanym z twojim

Gość gość
Musisz sie najpierw umyc i dopiro pisadż bo nie da sie tygo zrozómidż

Gość gość
Nazywasz kogos suka bo nie zadaje sie z zonatym ? I co tu jest do rozumienia. Kobieto zbastuj bo pograzasz sie. Brzmi to tak jakbys byla max msciwa i po przejsciach z zonatymi i w kazdej widziala suke. To jest jakas obsesja? I kto ma problemy ze zrozumieniem chyba ty bo wyzywasz od suki kogos kto nie chce miec nic wspolnego z zonatym i zona. Albo nie rozumiesz albo nie chcesz rozumiec. Ale to nie moj biznes. A ode mnie won. Suka to sobie mozesz kazac do siebie mowic a nie do obcych ludzi. Lecz sie

Gość gość
Myslisz ze sobie wejdziesz na forum i kazdego bedziesz obrazac bo ci wszystko wolno. Na zywo bym cie szybciutko sptowadzila na ziemie i bys sie nie odwazyla tak do mnie powiedziec ale ze net cie chroni i skulona klikasz w klawiaturke w musztardowach to jestes taka wazna ze bedziesz innych obrazac od niemyslacych i takich owakich. Wypraszam sobie i nie zycze bo ja cie nie wyzywam.

Gość gość
Do pasa mi pewnie siegasz i taka jestes intelektualistka ze hoho bo podstawowke skonczylas na samych miernych gdybys czytala ze zrozumieniem to bys nie wypisywala dyrdymalow ale jak widac sama masz z tym problem a do tego sie stawiasz i madrujesz. Ze masz problemy ze soba nie wyzywaj sie na innych a jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz.

Gość gość
Czasem nie dziwie sie ze faceci zaliczaja laski po prostu niektore do niczego wiecej sie nie nadaja a wyobrazaja sobie jakie to sa madre

Gość gość
Mowie o tym iz ignoruje zaloty zonatego amanta jak widac nie jestem sógą poniewaz nie chce skrzywdzic jego i rodziny oraz zony co jest mila lecz chce by sie opamietal a to nie nastepuje i wciaz prawi te swoje komplementy i zaprasza a do mnie przychodza inni wolni faceci a on ich odstrasza obecnoscia to chyba ja jestem tu poszkodowana tak ba logike i zamiast wyzywac na tego co jest winien to wyzywasz mnie. To chore. Nie wiem juz jak go splawic tak by nie robil halo a z drugiej strony nie uczepial sie mnie. Juz mowilam mu ze nie bo jestes zajety. Mowilam nie bo nie chce. Mowilam zeby pilnowal rodziny lecz nic nie pomaga.

Gość gość
Wiele kobiet zaniedbuje mezow i oni sie tak szlajaja i chca kogos uczepic ale to nie moj problem. Chce tylko by odpuscil i o co mu chodzi. Przeciez wie ze moge powiedziec zonie i nic z tego sobie nie robi jakby mu zupelnie nie zalezalo albo jest pewien ze ona zostanie albo obojetne czy bedzie sam czy z nia. Jak desperat. I jak uwolnic sie od takiej przykrej sprawy?

Gość gość
Gdybym miala meza co by latal za innymi to bylaby krotka pilka. Albo sie uspokoi albo sie wyprowadzam a jak inne pozwalaja no to mezowie lataja i jest syf.

Gość gość
Gdybyś nie chciała mieć z nim nic wspólnego to nie jechałabyś tu tak na jego żonę. Widać, że lecisz na żonatego.

Gość gość
Chyba forumową kiełbasę podleczyli i wypuścili z wariatkowa. :D Dorwała się do neta i smaruje post za postem :D

Gość gość
Mi on siare robi jak sie paleta nie chce mu powiedziec: spier..j ale moze trzeba? Odgania mi kolesi i zapytuja po co ten kolo tsk tu lazi. A zona wie i siedzi zadowolona bo maz da cala wyplate i siedzi cichutko. x Zazdrościsz, że żonie oddaje całą wypłatę? Tobie może dać fujarę do obciągnięcia w krzakach. :D

Gość gość
chyba jakaś sfrustrowana prostytutka temat założyła. żonaty facet przyszedł do niej i kasy nie miał, bo żonie oddał całą wypłatę hahaha

Gość gość
Chyba mowisz z wlasnego doswiadczenia jako zdradzana zona co to jest z mezem dla wyplatki hehe. Jak zyjesz w swiecie fantazji ze kazda lecu na jakichs kolesi z bagazem w postaci zony co widzi bankomat i dzieci wiec splukanego kolesia to sobie go bierz i zyj dalej marzeniami ze kazda chce jakiegos biedaka

Gość gość
Nie dosc ze piszesz glupio to jeszcze wulgarnie. Nadajesz sie do terapii z ta obsesja na punkcie kochanek. Chyba niezle daly ci w kosc. Hehe

Gość gość
Czytasz co chcesz przeczyrac a nie to co jest. Pewnie wielokrotnie cie zdradzal i teraz boli cie to i rzucasz sie jak wsciekla kocica ehehe zluzuj

Gość gość
To znów ta wariatka, która wszędzie widzi zdradzone żony :D:D:D

Gość gość
I nie przekrecaj nie jade na zone bo mowie ze rozmawiam z nia i jest mila. Troche mi jej zal lecz z drugiej strony jak dbasz tak masz. Jak przymyka oko z milosci dla kasy czy ze wzgledu na dzieci nie wiem to ma jak ma. A na pewno ja nie bede jej informowac o tym ze maz mnie zaprasza bo zwalilaby na mnie jak wy ze to na pewno ja chce i miala paranoje a nie bede sie z nia uzerac. Niech sie sami ze soba bawia w te podchody ich sprawa. Jak daje kase i ona nie ma nic przeciw ze maz innym proponuje przeciez zna go i nie od dzis taki jest co mi do tego. Chcesz to sama sie z nim umow ciebie pewnie tez by zechcial i dal ci kielbasy. Chcesz to wad zapoznam i ty sie bedziesz bujac z nim hehe

Gość gość
Ona cały czas zakłada tematy o zdradach i żonatych co za nią latają. Pewnie ją jakiś żonaty wyśmiał, gdy się dobierała do niego i teraz leczy swoje kompleksy na kafe haha

Gość gość
dziś nikt ciebie nie zaprasza. całymi dniami i nocami siedzisz na kafe. lecz się psycholko maniakalna

Gość gość
Masz racje zadne zony nie sa zdradzane. Nikt nigdy nikogo nie zdradzil : D

Gość gość
Jakby mi jakis facet cos takiego powiedzial to zbieralby zeby z podlogi. Trzeba miec jakies niedojepanie umyslowe zeby biernie sluchac jak obcy facet ja obrazabez skrupolow wulgarnie sugeruje seks, czyli ma ja za zwykly wor na sperme, tanie szmacisko, ktore nadaje sie tylko do jednego. A ta sie cieszy z "komplementow" i zastanawia sie na forum co tu z tym zrobic. Jakie to ma znaczenie czy on jest zonaty? Jakby nie byl to co, potraktowanie przez takiego jak tania k***e byloby przez ciebie jeszcze cieplej przyjete? Jezu z jakich wy domow pochodzicie, kim sa wasi rodzice ze nie macie szacunku do siebie i nie wymagacie go od innych

Gość gość
A co na to twoj psychiatra? Stwierdzil ze masz psychozy maniakalno depresyjne ? Dlatego ptojektujesz to na inne?

Gość gość
Moze raczej spojrz na siebie czy ty nie jestes psycholka maniakalna i niech cie moze zamkna w szpitalu psychiatrycznym skoro masz ze soba problem i wchodzisz wyzywac od prostututek inne kobiety oraz je obrazac. Nie bede dyskutowac z toba mozesz mi wypastowac buty co najwyzej.

Gość gość
ale to są jej chore urojenia. żaden żonaty jej seksu nie proponuje. to dziewczę potrzebuje leczenia psychiatrycznego

Gość gość
Ciebie tum bardziej nikt nie zapraszal. Nie podoba sie temat to stul pysk i wypad.

Gość gość
Stul pysk i wypad to do swoje starej może mówić gowniaro z patologii

Gość gość
Chyba mowisz o wlasnych halucynaxjach ze jestes psychiczna i tobie sie wydaje ze zonaty nic nie proponuje. Jak jestes psychiczna to sie lecz a nie wchodzisz i obrazasz kogos. I to nie twoj topik wiec nie podoba sie to zjezdzaj stad natretne babsko