Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większa od chłopaka!!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szczęśliwym związku. Ale ostatnio mojemu chłopakowi zaczęło coś odbijać. Strasznie się przejmuje naszą różnicą w wzroście, nie chce żebym zakładała szpilki bo nawet jak jestem bez nich to on się czuje malutki. Ponadto jestem nieźle umięśniona i on strasznie przeżywa z tego powodu. Jak mu przemówić do rozumu że kocham go takiego jaki jest?

Gość Gouken
Weź go na ręce i ukołysaj.

Gość gość
haha

Gość gość
Fiutkami też ma małego?

Gość gość
Nie przemowisz po prostu do siebie nie pasujecie bo jestes meska

Gość gość
Twojemu Facetowi brak pewności siebie :P Jak mu przeszkadza to niech spada. Ja mam 182 a moja dziewczyna 186 i nigdy nie widziałem w tym problemu nawet jak zakłada szpilki <3

Gość gość
Ale dziwadla

Gość gość
A co tu wzrost ma do rzeczy? Jakies małolaty chyba :D

Gość gość
Gouken dziś Weź go na ręce i ukołysaj. " X Ja je.bie :D:D:D Mam kolezanke która tez jest wyzsza i bardziej umiesniona niż jej chłopak. Wyglada to komicznie :D Ja od razu wyobrażam ich sobie jak uprawiają sex i smiac mi się chce. On taki chudy ona spasiona i wielka :D Paradne!

Gość gość
Zależy jaka różnica jak tam 3-4 cm to jeszcze jakoś może ujśc znam takie pary i nie jest tak zle Sam mam duzo nizsza dziewczyne. Tak tylko mowie bo pewnie jakis troll mi powie ze bronie krasnali bo sam mam wyzsza dziewczyne :D Ale chyba przy wiekszej roznicy to wygladaloby komicznie. Ale w sumie to czyjesc zycie jak ktos lubi krasnali mi to nie przeszkadza. Jakos mi to zwisa i powiewa z kim kto sie spotyka.

Gość gość
Mnie też zwisa. Jak komuś pasuje krasnal to jego interes. Ja bym się czuła jak chłop przy takim kurduplu facecie brrrr