Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak postępują? PIENIĄDZE

Polecane posty

Gość gość

To że wiele kobiet patrzy na pieniądze to mnie nie dziwi. Chcą utrzymać rodzine i mieć wyższy status społeczny. Zastanawia mnie jednak sytuacja w której kobiety uprawiają przygodny często jednorazowy seks z bogatym mężczyzną. Dodam że ten mężczyzna nie płaci kobiecie, nic jej nie kupuje, po prostu jest bogaty. Kobieta widząc to idzie z nim do łóżka. Co kieruje takimi kobietami? Przecież status majątkowy tego mężczyzny nie wpłynie na jej życie po seksie bo nie będą razem, nie będą mieli rodziny, on jej nic nie kupi.

Gość gość
Bo masz błędne przekonanie, że lecą na pieniądze. Mogło jej się w nim podobać milion innych cech, ale Ty i tak będziesz widział tylko jego bogactwo.

Gość gość
Serio , sa takie ?

Gość gość
Nie mam błędnego przekonania. Wiem że kobiety patrzą na zaradność mężczyny ale są i takie które patrzą na pieniądze. Jest cała masa takich kobiet.

Gość gość
No i? A faceci nie patrzą na zasoby kobiety? Na jej majętność, pochodzenie, wygląd, zaradność? Jesteście nie lepsi. Słyszałeś o mordowaniu kobiet dla posagu w innych częściach świata? Zejdź na ziemię.

Gość gość
Skoro nie ma z tego żadnych korzyści, to znaczy, że ten mężczyzna jej się po prostu spodobał i tyle, w czym masz problem? Lepiej byś się poczuł gdyby dostała za to 500zł? Albo biżuterię?

Gość gość
no ciekawe co sie spodobalo... no na pewno nie majetnosc - nienaganny ubior, drogi zegarek, dobrej klasy auto, pewnego rodzaju nonszalancja bogackiego, tzw "gest". no skad kogo wy chcecie oszukac procz swoich wlasnych sumien?

Gość gość
gość dziś bo ona potajemnie myśli że z nim zaciąży i wtedy będzie miała korzyści

Gość gość
Zgadzam się, że kobiety to materialistki ale faceci nie są lepsi. Znam kilka mężczyzn dla których kobieta majetna jest bardziej atrakcyjna i to w niej pokładają nadzieję.

Gość gość
Jeśli chodzi o młodsze kobiety to jest to na zasadzie - wszystkie koleżanki do niego wzdychają a on wybrał mnie (wiadomo dlaczego) a starsze robią to w nadzieji że zauroczą go sexem bo to dobra partia na męża.

Gość gość
A jeśli chodzi o mężczyzn to tylko marginalne przypadki lecą na kasę, w dobie równouprawnienia też wola kobiety które czegokolwiek się dorobiły, mają pracę a nie te które całe życie trzeba będzie utrzymywać.

Gość gość
Prosze o pomoc w watku o tym, ze zycie mi nie wyszlo na dyskusji ogolnej. Nie wiec co mam dalej z tym marnym zyciem robic