Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość szukam

Tanie wakacje nad morzem

Polecane posty

Gość gość szukam

Czy ktoś może polecić tanie kwatery nad morzem w sierpniu? Wiem ze jest mnóstwo ogłoszeń ale w rozmowie telefonicznej okazuje się ze cena jest dużo wyższa niż piszą.

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gladyyys
Ja bardzo często szukam na Bookaparcie czy na Nocowaniu. I jestem całkiem zadowolona.

Gość gość
uwielbiam Sopot i bardzo lubię tam jeździć.... najczęściej staram się wynająć coś lepszego i zawsze zamawiam pokoje z www.victus-sopot.pl .

Gość gość
W Chomiczówce mi się podobało z tego powodu, że przemyśleli układ odpoczynku dla dzieciaków i dorosłych. U mnie dzieci już spały, a my z mężem wychodziliśmy na imprezę z grillem i muzyką regionalną. Rybka smażona tam bardzo mi podchodziła i widać wyraźnie wysoką jakość turystyki rodzinnej.

Gość mczay
Mieszkam w Warszawie, a wakacje zamierzam spędzić w Gdańsku. Najprawdopodobniej, wykupię lot z Lotniska Chopina, a samochód pozostawię na https://www.parking-lotnisko.pl/ bo nie uśmiecha mi się długa jazda samochodem, czy pociągiem… Loty nie są drogie, więc dlaczego miałbym się cisnąć przez wiele godzin w aucie?

Gość funnika
Ja rezerwuję zazwyczaj poprzez serwisy noclegowe, najczęściej wybieram te z Bookingu lub Bookapartu

Gość helciaa1
a ja stawiam na odrobinę luksusu podczas wakacji :) wiadomo, że każdy liczy się z pieniędzmi ale uważam, że na urlopie czasem warto wrzucić na luz i wybrać się w jakieś fajne miejsce. My na przyład w tym roku wybieramy się całą rodzinką do Chałup i zatrzymamy się w hotelu Meridian. Ceny rozsądne a na obiekcie poza komfortowymi pokojami znajduje się też basen, sala z bilardem i spa :)

Gość gość
Ja rezerwuję na kilka tygodni lub miesięcy przed, najczęściej na bookingu lub bookaparcie