Zapent 4 Napisano 3 godziny temu Jesteś teraz u Anulka czy pod namiotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 3 godziny temu jeszcze nie pod namiotem anulek mnie nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamęt 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Audio Phil napisał: jeszcze nie pod namiotem anulek mnie nienawidzi skąd wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, zamęt napisał: skąd wiesz bo tak kotarba pisał, a anulek że wolałaby zjeść goowno niż mnie dotknąć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamęt 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Audio Phil napisał: bo tak kotarba pisał, a anulek że wolałaby zjeść goowno niż mnie dotknąć to nie kotarba tylko ona we własnej osobie coś w tym stylu napisała na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, zamęt napisał: to nie kotarba tylko ona we własnej osobie coś w tym stylu napisała na kafe mi na mejlu, a kotarba tutaj do mnie, że ma męża i 3 bejbik w drodze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamęt 3 Napisano 2 godziny temu kotarba to mitoman, zresztą taki mądry był, a teraz co, gryzie glebę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No ale odplynela jak statek z portu w kolobrzegu Edytowano 2 godziny temu przez Audio Phil 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamęt 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Audio Phil napisał: No ale odplynela jak statek z portu w kolobrzegu Teraz masz Dalilę, tak że nie ma tego złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, zamęt napisał: Teraz masz Dalilę tak uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Audio Phil napisał: jeszcze nie pod namiotem anulek mnie nienawidzi Na zimę idziesz pod namiot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zapent napisał: Na zimę idziesz pod namiot? zima w Anglii to jak wiosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach