Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zacząć z kryptowalutami

Polecane posty

Gość gość

Ja proponuje najpierw oswoić się z tematem I spróbować z nowymi kryptowalutami ,ktòre wchodzą na rynek....I to najlepiej w fazie iso ,wtedy to też część można dostać za darmo ..tylko za rejestracje ,wpisujesz email I potwierdzasz prze meila....ponadto możesz uczestniczyć w programie parnerskim ,gdzie naprawde sporo możesz tej krypto zdobyć.....bitcoiny też kiedyś można było tak zdobyć za free.....polecam stronke ,gdzie są linki do najbardziej obiecujących projektów I gdzie można dostać dosyć sporo różnych kryptowalut za free http://kryptowalutyy.pl.tl/

Gość gość
z kryptowalutami tak juz jest że to niestety bańka spekulacyjna. Pieniadze ktorych nikt naprawde nie zabezpiecz w razie krachu ich wartosci. Takze wachania kursow tych walut sa bardzo dziwne a sama ich wartosc wzieta z powietrza. Normalne pieniadze maja to do siebie ze jest ich jakas ograniczona ilosc i stanowia podstawe realnego systemu wymiany oraz gospodarek wielu krajow. Kryptowaluty z drugiej strony moze stworzyc Zenek w piwnicy swoich rodziców. Z krytpowalutami tak juz jest ze swietni nimi mozna spekulowac jak dla mnie to identyczna banka spekulacyjna jaka była podczas ostatniego krachu spolek internetowych ktorych wartosci byly brane z powietrza.

Gość gość
Zacznij od dowodu z dokumencikpl;-) jakosc i cena najlepsza...

czy ktos w temacie jest w stanie polecić książke, czy kurs wprowadzający początkujących w tematyke kryptowalut?

Gość gość
A ja zapytam, czy ktoś może inwestował w kursy takie jak np. tutaj: http://krypto.turek.pl/5000.php ? Pytam bo nie wiem czy to nie jakiś fake, że nic nie dostanę, albo jakąś podstawową wiedzę. Biorąc pod uwagę, że tam (w rynku kryptowalut) niekiedy leci gruby procent to inwestycja kasy nawet kilkaset zł wydaje się mała ... z drugiej strony nie chciałbym stracić, ani 1zł, a z trzeciej - jak to się mówi: kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije :D Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.