Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrzutka.pl to jakis kosmos!!!

Polecane posty

Gość gość
niech sobie zakładają, nikt nie musi wpłacać :)

Gość gość
/zwiedzam-swiat /wklad-wlasny-do-kredytu-mieszkaniowego-h87kwx /prawo-jazdy-kat-c-oraz-c-e /zbieram-na-remont-pokoju-dla-dzieci-rw9g6g /renowacja-samochodowego-marzenia-v3yty8 /remont-mieszkania-wyp3t9 /na-ocieplenie-domu-7gscxp /naprawa-zegarka-po-pradziadku-pamiatka-rodzinna-d7j93k /mieszkanie-lub-dom /na-karme-kojec-i-weterynarza-dla-owczarka-niemieckiego /depozyt-na-dom

Gość gość
Moim celem jest zebranie kwoty, która umożliwiłaby mi kupno używanego samochodu, o którym zawsze marzyłem. Samochodem tym jest Mitsubishi Lancer VIII Ralliart.

Gość gość
Witam Zbieram na wymianę samochodu na 7-mio osobowy np. Toyota Corolla Verso. Powiększyła mi się rodzina i już się nie mieścimy do auta 5 osobowego ;) . Jeżeli ktoś chce to zapraszam do wpłat. Dziękuje i pozdrawiam Marek

Gość WnerwionyTyp
Trochę mnie to wkurza. Ja mam wadę wzroku - dosyć poważną.I co,mam powiedzieć "dej"? Znam tę stronę.Tam ludzie zbierają na dzieci / matki z nowotworami,białaczkami,innymi bardzo poważnymi chorobami. A tutaj takie "bo ja się wstydzę,bo się lato zbliża i jak ja będę wyglądać" LUDZIE - po pierwsze wasz paznokieć u palca u nogi nikogo nie obchodzi.No,chyba że ja jestem jakiś dziwny,że nie zaglądam ludziom na paznokcie u nóg. Po drugie : więcej empatii w stosunku do ludzi (przepraszam,że tak mówię) będących w naprawdę patowej sytuacji.Bo w ten sposób można zbierać na wszystko - na nową szafę,samochód,komputer... A 3000 można sobie spokojnie zarobić i odłożyć.Ja na korekcję potrzebuję 6000 i nie robię czegoś takiego na zasadzie "dej mi bo ja chce" przepraszam jeśli ktoś poczuł się dotknięty tą uwagą z mojej strony,ale naprawdę,bądźmy poważni...

Gość gość
Natusia kocha kotki,ma urodziny 17 lutego i w tym dniu chcieliśmy jej sprezentować kociaka. Kto z Was chciałby się dołożyć do prezentu?

Gość gość
Jako długoletni kredytobiorca, proszę o wsparcie na zrobienie kostki brukowej, gdzie metraż wynosi 150m. Niestety sama nie jestem w stanie pokryć tej sumy! Dziękuję za każdą pomoc

Gość WnerwionyTyp
Nawiasem mówiąc,nie zdziwię się jak ludzie w końcu zaczną na nowy kibel zbierać,na nowy oryginalny pilot do telewizora,albo takie urządzenie co się zaprogramuje i samo odkurza mieszkanie.Ludzie w tych czasach są naprawdę bezczelni.

Gość gość
"Jako długoletni kredytobiorca, proszę o wsparcie na zrobienie kostki brukowej, gdzie metraż wynosi 150m. Niestety sama nie jestem w stanie pokryć tej sumy! Dziękuję za każdą pomoc" To może warto się do bloku przeprowadzić....

Gość gość
Witam ,mam na imię Robert , mam 25 lat i 80 tys zł długu . Za 2 lata biorę ślub z dziewczyną która kocham od 2 klasy gimnazjum ! I która poznałem 400 km od domu ! Niestety nie mozge odlozyc pieniędzy na ślub ponieważ musze spłacać kredyt . Pewnie zastanawiacie sie na co te pieniadze poszly , nie bede sciemnial , wiekszosc poszla na p*****ly , ale takze na splate tak zwanych chwilowek , ktorych mialem sporo . Kredyt splacam juz od roku ale dopiero od dwoch miesięcy wie o nim moja narzeczona ... było ciężko ale jakoś mi przebaczyla ale plany o ślubie odlozyla narazie na bok . Nie chce jej znowu zawieść i nie chce odwoływać ślubu dlatego proszę o pomoc ! Liczy się każda złotówka :) Dziękuję bardzo z całego serca .

Gość gość
Powinni nie zgodzic sie na takie zbiorki, no ale pewnie maja z tego prowizje.

Gość gość
Ja prawie codziennie wchodzę na "ratujemy.zwierzaki" i przelewam tyle na ile mnie stać. Nie wiem czemu, ale bardziej za serce mnie chwytają te zwierzęce dramaty, niż ludzkie. Zresztą tam często to sprawa życia lub śmierci, albo zdrowia, a u ludzi jak widać sporo jest żebrania na własne przyjemności albo spłatę długów itd.

Gość gość
Ja mam podobnie, zwierzęta mnie wzruszaja, tylko im pomagam. Reszta niech se radzi.