Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostać i spróbować?

Polecane posty

Gość gość

temat dosyć znany , studia. Nie dostałam się na swoją psychologię ani dziennikarstwo tylko na coś typu stosunków MIN, mama popchnęła mnie żebym poszła w sumie wpłynęła na moje zycie mocno,okej chciałam spróbować .. juz w listopadzie szukałam czegoś innego by tylko się przenieść,przekonała mnie bym została do sesji 2 nie zaliczyłam i mam serdecznie tego dosyć,przedmioty których nienawidzę historia,wos nie mam o nic pojęcia,ciężko mi się to przyswaja naprawdę,mam ochotę to rzucić i iść zaocznie na coś innego od przyszłego roku bo płacze za kazdym razem kiedy otwieram książkę...Ale jest problem,mama przestala się do mnie odzywać dzwonić interesować bo wstyd co ludzie powiedzą że rzucę studia,że jestem taka i owaka że zmarnowałlam tylko pieniądze,że niczego nie skończę ,że odetną mnie od kasy ,wyrzucą z domu itd .. Już sama się dziwie jak ona może zachowywać się tak wobec mnie ,wczesniej to zaakceptowała teraz nagle zmieniła zdanie i praktycznie wyrzekła się mnie bo nie będę robić tego czego ona chciała ( zalezy jej na jakimkolwiek papierku i mogę jej nie znać -cytuję)

Gość gość
eh rodzice