Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłem zainteresowanie seksem

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i straciłem całkowicie zainteresowanie seksem a jestem 100% hetero a teraz już chyba aseksualny się zrobiłem nawet nie bardzo mam ochotę żeby mi stanął nie wiem czemu ale chyba jestem juz za stary nawet lepiej bo wcześniej mnie tylko to meczylo

Gość gość
Tez jestem aseksualny. Powinienes sie cieszyc heterycy sa podatni na cialo i glupieja z tego powodu.

Gość gość
Impotencja to nie aseksualizm.

Gość gość
No fajna sprawa bo sam seks nie był nigdy dla mnie jakoś ambitna sprawa w sumie gorzej sprawiał tylko trudności w zyciu

Gość gość
Ja też stosowąłem IQman i jestem bardzo zadowolony, w końcu nie mam najmniejszych problemów z erekcją

Gość gość
Rozsądne i praktyczne, bo IQman naprawdę jest jednym z nielicznie aż tak dobrze działąjących środków, sama wiem jak zadzałał na mojego chlopaka i o ile wzrosły jego mozliwości a im większe u niego tym większy odjazd u mnie

Gość gość
Zgadzam się, że IQman jest obecnie najskuteczniejszym środkiem wspomagającym męskość. W każdym razie u mnie skuteczność "przerosła" oczekiwania i to w pełnym tego słowa znaczeniu

Gość gość
A próbował ktoś kuracji (Nepal herbs) http://www.nepalherbs.eu/pl/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak za młodych lat. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii Oprócz silnej erekcji to wyniki badania krwi po 3 tygodniach kuracji wykazują duży spadek złego cholesterolu LDL. Naprawdę jestem zaskoczony ich skutecznością.

Gość gość
Ja już zostanę przy IQMAN. Widzę, że poprawiła się znacząco moja kondycja seksualna, częściej mogę, częściej mam też ochotę na seks. Najbardziej mi się podoba to, że penis jest tak sztywny i czuję, jak wzbiera nasienie w trakcie stosunku.

Gość gość
Ja wolałem zacząć od czegoś lżejszego więc wybrałem tabletki IQMAN.I muszę powiedzieć że tak dużej skuteczności się nie spodziewałem.Praktycznie mój problem została rozwiązany w niecałe trzy miesiące.

Gość gość
Stosowałem IQman i muszę powiedzieć że efekty przerosły moje oczekiwania.W sumie nie sądziłem że te tabletki aż tak szybko poradzą sobie z moim problemem.Dla mnie ważne jest to że te tabletki można dostać bez recepty.

Gość gość
Jak dla mnie iqman to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie kupić w celu poprawy potencji i w sumie to wszystko. Sam stosowałem, wiec wiem jak dobre są efekty

Gość gość
też tak miałem ale nie chciałem rezygnować z tej strony życia dlatego zdecydowałem się na zastosowanie Titan Gel maki Love Stim teraz nie tylko mam ochotę nie mam problemów z erekcją i w ogóle mogę dłużej i mocniej

Gość gość
Nie wierzcie w te bajki. Nie kupujcie Iman, bo to wyrzucanie pieniędzy w błoto. A TitanGel, to produkt po którym poczułem się źle.

Gość gość
największą kasę robi się na grubaskach, które chcą schudnąć bez wysiłku i frustratach, którym nie staje. I ta żenująca reklama jest właśnie przykład na potwierdzenie tej tezy

Gość gość
Ja brałem IQmanprzez 3 miesiące i mam o nim dobrą opinię, bo miałem też problem z niepełną erekcją ale potem uznałem, że lepiej odstawić, bo też na tyle się poprawiło, że nie chciałem przesadzać. Skoro problem został rozwiązany i działanie organizmu się poprawiło i ustabilizowało to myślę, że już nie ma co. Trzy miesiące w pełni wystarczą, tak z "mojego" doświadczenia

Gość gość
ile wam płacą za reklamowanie tego szajsu?

Gość gość
Nie jestes sam. Znam wielu takich, ja nie mam ochoty od dawna, a powodem jest wiele problemow.

Gość gość
Eron Plus to genialne rozwiązanie dla mężczyzn, którzy są niezadowoleni ze swojej seksualnej sprawności i pragną czerpać jeszcze większą przyjemność w łóżku. http://nplink.net/0RBfjEmN