Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża? poradzcie

Polecane posty

Gość gość

prosze o przeczytanie postu do konca. mamy z mężem dwójkę dzieci. mlodsze ma rok. nigdy nie wspolzyjemy bez zabezpieczenia. używamy prezerwatyw. w dni płodne, jeśli akurat się kochamy, mąż dodatkowo kończy na zewnątrz. wiem, że to może wydać się niektórym chore, ale jesteśmy ostrozni,.nie chcemy i nie mamy warunków na trzecie dziecko. tabletek z rozłych względów nie biore. moje dni płodne wyglądają tak, że kilka dni boli mnie brzuch, potem tej ból jest silny, charakterystyczny dla.owulacji i potem przechodzi. badamy tez szyjkę macicy. wiem kiedy mam owulacje. ostatnio kochaliśmy się z mężem w zeszłym poniedziałek. to był 10 dzień cyklu. od razu poczułam, że mocno bolą mnie jajniki, wiec zaczynały mi się dni płodne. mąż skończył w środku, miał prezerwatywe. potem brzuch pobolewał mnie i w piatekstraklasie miałam silny ból owulacyjny. po owulacji badałam szyjkę. nie obniżyła się, a na dodatek całą pochwie mam jakby spuchnieta. ciężko wlożyć palec. dodatkowo dzisiaj po dłuższym staniu robiło mi się słabo. pobolewa mnie też brzuch, ale czasem tak miewam. jestem przerażona. czy rozpulchniona pochwa zawsze oznacza ciążę? szyjka tez jakaś dziwna. w jakiś sposób można zajść w ciążę, jeśli prezerwatywy prawidłowo się użylo, nie pękła ani nie zsunela się. okres powinnam dostać za tydzień w piątek. Oszaleje do tego czasu.

Gość gość
nie, to nie oznacza ciazy a to ze sie nakrecasz.

Gość gość
gratulacje będziesz mamą

Gość gość
dziwne, bo u mnie opuchnieta pochwa oznaczala infekcje :D ciekawie tam masz w bani :D