Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba 1999

Nieznośny przyjaciel mojej dziewczyny..

Polecane posty

Gość Kuba 1999

Kochani mam bardzo duży problem. Nie wiem już sam co robić. Jest przyjaciel mojej dziewczyny ma w ten piątek 18 lat. Zaprosił ja na impreze. Od początku mnie nie znosił i oczywiście mnie nie zaprosił z nią. Między nimi działy się bardzo dwuznaczne rzeczy prawdę mówiąc koledzy mówili ze wyglądają jak para. Gdy się o niego spinalem ona potrafiła znaleźć tysiące wymówek i usprawiedliwień. Chroniła go za wszedla cenę a jej wymówki były żałosne. W kończy po ogromnej ilośći kłótni "ograniczyła" z nim kontakt. Kolejnym problemem jest to ze w przesłosci po alkoholu odwalała starszne głupoty. Lizała się ze 6 lat starszymi facetami w wieku 15 lat (wielorazowa akcja) albo prawie się z nimi przepisała (do dzis nie mam pewności). Ponoć prosiła go czy mogę pójść i nawet napisała tak "wiem ze go nie lubisz ale się zastanów". Przez tego człowieka trafia mnie szlag , szczególnie jak ona go chroni. Strasznie się tym przejmuje i mam tylko w głowie jak ja upija obmacuje jak tańczy itd., Gdy była już ze mną wstawiał sb z nim zdjecia na tablice jak się karmili nawzajem pisali komentarze typu "mój kwiatuszek najukkchanszy" "szlonce" "kochanie" i miliony serduszkowych emotek. Nawet nie chce wiedzieć co się działo u nich na priv konfie. Jednak temat głównie tyczy się tej imprezy urodzinowej. Co robić. Naprawdę kocham ja z całego serca ale taka "lobuziare" w negatywnym tego słowa znaczeniu nie łatwo jest znaleźć (przynajmniej taki typ lobuziary)

Gość gość
I naprawdę nie masz wątpliwości co do jej wierności?

Gość gość
Szczerze to jakby jej zależało na Tobie to sama by na te urodziny nie poszła, tylko z Tobą . Przypuszczam że tamten kolega do niej startuje i może mieć jakieś plany związane z Twoją dziewczyną i dlatego nie chce abyś tam był. Z tego co piszesz to nie jest dobry materiał na dziewczynę. Chyba że odpowiada Ci taki nerwowy związek pełen obaw i niedopowiedzeń, z innymi kolegami w tle. Na dłuższą metę to raczej się nie sprawdzi i prędzej czy później się posypie. Pomyśl czy warto być z taką osobą. ... A wokół tyle fajnych i skromnych dziewczyn, które marzą o kochającym chłopaku. Radzę Ci rozejrzeć się dookoła.

Gość gość
moim zdaniem powinna odmówić temu koledze zaproszenia skoro nie ma możliwości przyjścia z chłopakiem, to nietaktowne :O

Gość gość
Za naukę sie weź i twoja panna też. Tak to jest jak dzieci bawia sie w dorosłych, nawet jak już mają 18 lat.