Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża ???

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o odpowiedz bez żadnych dogadywek smutas.gif a wiec tak .. dnia 28 stycznia miałam okres był to trzeci dzień współżyłam ze swoim partnerem bez zabezpieczenia nie doszło do wytrysku później okres miałam przez kolejne dni i skończył się w ten dzień co powinien wczoraj wieczorem (po14dniach) dostałam lekkiego krwawienia Dodam iż dzisiaj mam owulacje. Czy krwawienie może być spowodowane tym ze wzięłam dwie tabletki paracetamolu naraz i za chwile nospe ? Bardzo proszę o pomoc moja cykle sa między 29-31

Gość gość
Plamienia miedzymiesiączkowe nie zawsze oznaczają, że w organizmie kobiety dzieje się coś złego. Niemniej jednak radzę wybrać sie do ginekologa by sprawdzić dokładnie co jest na rzeczy. Takie plamienia mogą wskazywać na np: infekcje, zakażenie dróg rodnych czy też pojawienie się nadżerki-oczywiście nie mam na celu Cię straszyć:). Wyczytałam również, że i stres może takie coś wywołać. Mówisz, że w tym czasie masz owulacje, plamienie też moze być z tym związane jeśli utrzymuje sie przez 1-2 dni. Przyczyn jest troszke, dlatego jak napisałam, najlepiej zrób badania, czy też zasiegnij porady ginekologa :)