Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak i wakacje problem

Polecane posty

Gość gość

witam, jesteśmy razem 1,5 roku, zaraz po wielkanocy wybieramy się na wakacje, a przynajmniej wybieraliśmy, bo teraz to nie wiem czy chcę z nim jechać :( oboje pracujemy, ale on zarabia więcej ode mnie, około dwukrotnie, tzn. ja ok 3k/mies, a on 6-6,5k a teraz do rzeczy; on zaproponował dominikanę lub kubę. Mnie na tak drogi kierunek nie stać i zresztą szkoda mi pieniędzy. Powiedziałam więc, że stać mnie na Kanary, Maderę lub coś w tym rodzaju i zasięgu cenowym. Po cichu liczyłam na to, że on zaproponuje mi, że dopłaci różnicę w cenie, albo nawet zapłaci całość i polecimy na te karaiby. A on... przystał na moją propozycję i powiedział, że luz, on może jechać bliżej skoro nie mam kasy :o Szczerze mówiąc poważnie się zastanawiam czy to ma sens, nie mam ochoty zadawać się ze skąpcem. Koleżanki pracują na kasach itp. a jeżdżą na fajne wakacje i mieszkają w lepszych mieszkaniach, bo ich faceci nie mają problemu z tym, żeby za nie płacić :(

Gość gość
nie jedz z nim jeszcze cię gdzieś zostawi będzie chciał sexu albo będzie inne podrywał zerwij z nim

Gość gość
Może po prostu chłopak postanowił Ciebie posłuchać, a nie dopatrywał się zakamuflowanych nadziei... Mój też się ze mną rozliczał co do grosza przez ślubem - po prostu uważał, że jako partnerzy byliśmy na równi. Mimo że wcale nie jest skąpy. Teraz jestem na jego utrzymaniu i niczego mi nie wylicza.