Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezwstydne zachowanie córki mojego partnera...demoralizuje moją corkę i syna

Polecane posty

Gość gość

Jego córka zachowuje się nei tylko bezwstydnie ale też skandalicznie. Ma 15 lat, potrafi łazić po mieszkaniu bez koszulki, z bezwstydnie dyndającymi piersiami, a na moje uwagi smieje się w głos! Mój syn ma 17 lat, córka 12 i ich to gorszy. Do tego natknęłam się parę razy jak bez skrępowania mastrudbowała się leżac na łóżku, nie majac zamkniętych drzwi, ale nawet te drzwi by nic nie dały bo jęczała tak głośno że nie dało się wytrzymać w mieszkaniu. Klnie, pije, potrafi palić przy mnie w kuchni. Jej ojciec jeździ na tirach a ja nie wiem ją wychowywać.

Niech ojciec ją najlepiej do porządku doprowadzi, jak nie, to powiedz mu, że koniec i znikasz...

Gość gość
O.o o ja pierdziu, i ty się jeszcze na coś takiego godzisz, miast od razu typa w cztery litery kopnąć...

Gość gość
a co jest z jej matką skoro z wami mieszka ?

Gość gość
Jej matka ma ją w głebokim powazniu, odciela sie od jej wychowania, ma ją po prostu gdzieś.

Gość gość
Ustaw ją do pionu i powiedz jej że nie będziesz czegoś takiego tolerować i ma się zastosować do twoich wytycznych.

Gość gość
Padłam :D:D:D

Gość gość
Musisz też pobiegać po domu z gołymi cyckami i się masturbować przy otwartych drzwiach. Pamiętaj, zeby jęczeć głośniej od niej :D

Gość gość
Wielokrotnie ją prosiła i starałam się rozmawiać. Mówiłam że NIE JESTEM jej wrogiem, chciałam aby zaprzyjaźniła się ze mną. TO NIE...nie wiem, czasami mam dość ale nie chcę się poddawać, może jakaś wspólna terapia?

Gość gość
a długo z wami ta dziewczyna mieszka? strasznie się zachowuje. Wiadomo, okres dojrzewania i buntowania się, ale bez przesady!

Gość gość
jej ojciec jest od jej wychowania, widocznie tak ją wychował. Ja bym mu powiedziała ze albo ją nauczy zasad życia między ludźmi albo wypad

Gość gość
Masz wesoło. Chciało się chłopa z przychówkiem to teraz cierp

Gość gość
oczywiście wypad oboje, jak ją ogarnie to mogą mieszkać

Gość gość
paląca i pijąca 15latka, nieźle. Skąd ma kasę na używki, od ojca ?

Gość gość
Ojciec jej wysyła pieniadze, jedzenie wiadomo ja jej kupuje, ale ojciec jej co miesiąc 500-600 zł wysyła. Nie chcę jej wyrzucać, chcę znaleźć rozwiazanie, staram się, myślałam nawet aby moje dzieci wysłać na jakiś czas do mojej mamy - mieszka 2 ulice dalej - a ja abym z nią pobyła 24h przez parę dni i starała się do niej dotrzeć.

Gość gość
Specjalnie tak robi, żeby ciebie dobić, żebyś ześwirowała i w wariatkowie wylądowała. A twój prawie dorosły syn co na to jak ona biega z tymi cyckami na wierzchu i jęczy masturbując się?

Gość gość
Ojciec smarkuli w trasie na tirach, kukułcze jajo Ci podrzucił. Nie zgodziłabym się na takie coś, skoro do zasad nie umie się smarkula zastosować. Do matki i koniec.

Gość gość
Nawet nie wiem gdzie jest jej matka, od wielu lat nie utrzymuje z nikim kontaktu, może nawet nie żyje, nie wiem. Syn ma dużo zajęć poza domem, wiec wraca późno, ale w weekendy parę razy się natknął na nią. Ma mi za złe głównie to że nie może nikogo zaprosić do mieszkania bo nie wiadomo co jej wpadnie do głowy.

Gość gość
haha jak będzie tak dalej robić, ewidentnie robi ci na złość, to twojego 17latka zaciągnie do łóżka, żebyś ty babcią nie została.

Gość gość
Ty patrz lepiej na swoje dzieci i nigdzie ich nie odsyłaj. Zabieraj jej papierosy i alkohol. Pieniądze też jaj zabierz, jak będzie chciała sobie jakiś ciuch kupić to jej dasz. Rozwydrzona jest i kindersztuba jej się przyda. Z partnerem koniecznie porozmawiaj jak przyjedzie i postaw swoje warunki. Jak nie podoba się to im powiedz bye bye

Gość gość
A mieszkanie jest twoje, twojego partnera, czy wasze wspólne?

Gość gość
z tego co piszesz to już ładnych parę lat z wami mieszka! czemu wcześniej jej nie ustawiłaś do pionu. Ona jest rozbestwiona, wskoczy Ci na głowę jak porządnie się za nią nie weźmiesz!

Gość gość
Ona ma swoje konto i swoją kartę do niego,. Będę musiala z nim porozmawiac. Gorzej jest że jak jest on - ona się zmienia o 180! Aniołek, gr**** do tatusia, itd. Do tego dobrze idzie jej w szkole więc nie mogę nawet tym się poprzeć.

Gość gość
Mieszkanie jest nasze wspólne. Planujemy ślub na wiosnę przyszłego roku.

Gość gość
Dla dobra wlasnych dzieci bym sie szybciutko pozbyla takiegk egzempkarza. To przede wszystkim Twoje wlasne dzieci potrzebuna Twojego czasu i energii, a nie jakas panienka- kandydatka do poprawczaka. Nie rob im takiego swinstwa, trzymanie takiego wzorca pod jednym dachem z dorastajaca corka to jest skandal.

Gość gość
a ten jej ojciec co ile wraca do domu?

Gość gość
Nie wiem dlaczego wykropokowało. Miało być "gruha" przez ch, po prostu przymila się.

Gość gość
No to jesteś udopiona. Ty planujesz założyć rodzinę z facetem którego córka robi sobie z ciebie jaja?

Gość gość
Zazwyczaj jest raz w miesiącu na cały tydzień przyjeżdża.

Gość gość
Nagraj ja i powiedz, ze jej, że to dla tatusia :)