Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezwstydne zachowanie córki mojego partnera...demoralizuje moją corkę i syna

Polecane posty

Gość gość
13:06, bardzo dobry pomysl. Odtwarzac tez najlepiej przy niej w obecnosci tatusia.

Gość gość
sporo takich nastolatek jest źle nastawionych do kobiet swoich ojców, niestety delikatnie mówiąc, będzie Ci pokazywać pazurki jak tatusia nie ma. W dodatku mądry tatuś jej konto otworzył z dostępem, chore. Nagrywaj ją na telefon, dyktafon aby mieć jak najwięcej dowodów i przedstaw jej tatusiowi jak przyjedzie.

Gość gość
Obawiam się, że nagranie nic nie da, bo tatuś doskonale wie, co robi jego córka i pewnie jest to celowo robione.

Gość gość
I chyba tak będę musiała zrobić. Mimo iż nie chce a wolałabym po prostu ją zrozumieć :(

Gość gość
Pewnie tatuś poznał jakąś babę i chce ja sprowadzić do waszego mieszkania, a jego córka tylko mu pomaga. Ty jako współwłaściciel przeszkadzasz, więc jak dostaniesz zawału i kojfniesz, albo ześwirujesz to będzie dla niego idealnie.

Gość gość
tu nie ma co rozumieć wszystko jest jasne, nie rób z siebie ofiary losu i pokaż dziewczynie jak ma się zachowywać skoro ma żyć z wami. jak to nie pomoże to zastanów się nad tym związkiem , niewarto się w takie bagno pakować, chłopa i tak cały czas nie ma, po co ci to

Gość gość
Do końca roku kalendarzowego będzie jeździł. Potem już nie.

Gość gość
to potem gdzie bedzie pracował, na miejscu ?

Gość gość
gość dziś Co tu zrozumieć ? Dziewczyna chce się Ciebie pozbyć a Ty myślisz, ze jak w filmie, powiesz, ze nie jesteś jej wrogiem i mamusi nie chcesz zastąpić a ona zmieni się w aniołka ... Zejdź na ziemie. powiedz jasno jakie są zasady i albo zaakceptuje albo musisz podjąć walkę. Masz dużego syna , jak jest mądry to z nim tez pogadaj, niech Ci pomoże, choćby w nagrywaniu. Chyba, ze chcesz aby Twoje dzieci miały do Ciebie zal do końca życia, że wolałaś patologie dla posiadania raz w miesiącu faceta, niż ich szczęście.

Gość gość
TaK, będzie pracował na miejscu, firmę zakłada z bliskim znajomym.

Gość gość
Długo razem mieszkacie ?

Gość gość marza
No i znowu dziecko faceta zle a dziec***artnerki zle

Gość gość marza
No i znowu dziecko faceta zle a dziec***artnerki zle

Gość gość
W sumie to gowniare mozna spacyfikowac jednym ruchem. Nagrac jej masturbacje, zfobic kopie, umiescic w bezpiecznym miejscu poza domem. Puscic jej filmik na osobnosci i nalozyc warunek- od tej pory jest aniolem albo film trafia na jej fejsbuka/ insta czy co tam ma, w kazdym razie do szerokiej publicznosci. Pozamiatane.

Gość gość
Nagrywać wszystko i nic jej nie gadać. Jak ojciec wróci to zrobić show !

Gość gość marza
Autorko dziewczyna ma przerabane, nie zaznala milosci od osoby dla ktorej powinna zaznac jej najwiecej. Ojca malo widzi w dodatku mieszka z osobami ktore jej nie toleruja.

Gość gość
gość marza dziś A Ty się baw w psychologa. Jak ma być tolerowana ? Przy takim zachowaniu ? Skoro przy tatusiu tego nie robi to wie co dobre co złe. A co z jej dziećmi ? Nie maja prawa do normalnego domu ?

Gość gość
Ona dobrze wie, że nagrywanie bez jej zgody i rozpowszechnianie jest karalne. Jak autorka tak zrobi, to zniszczy tylko siebie.

Gość gość
gość dziś Nagrywanie jest karalne ? Możesz podać paragraf. Przecież nagrania są używane w sadach i nikt jakoś nagrywającego nie karze. Na weselach tez zgody wszystkich gości nie zbierają żeby mieć video. Rozpowszechnianie to inna sprawa. Co innego seans rodzinny z tatusiem ... Może tez zainstalować w domu kamerę i poinformować, ze to zrobiła. I co ? Małoetnia jej zabroni ?

Gość gość
Ja wróci 19 lutego to postawię sprawę jasno, Dziękuję za wasze posty. Może ja jestem po prostu za słaba w takich konforntacjach.

Gość gość
do gość marza dziś "Autorko dziewczyna ma przerabane, nie zaznala milosci od osoby dla ktorej powinna zaznac jej najwiecej. Ojca malo widzi w dodatku mieszka z osobami ktore jej nie toleruja." x Ty się kobieto dobrze czujesz? Partnerka jej ojca i jej dzieci mają to tolerować i akceptować? chyba coś z tobą jest również nie tak. Smarkula powinna się cieszyć że ma normalny dom, szanować domowników, ale widać nic sobie z tego nie robi. Odrzuca zasady tam panujące i ustawia pod siebie partnerkę ojca, daje fatalny przykład jej dzieciom - pije, pali, półnaga chodzi. Przecież to chore zachowanie. Trzeba się za nią zabrać i to ostro.

Gość gość
Moim zdaniem ta historia jest wymyslona, bo zadna matka by nie powolila, zeby ktos robil takie rzeczh w obecnosci jej dzieci. A przynajmniej zadna normalna matka.

Gość gość
też mi to provo śmierdzi

Gość gość marza
Po prostu mi sie nie chce wierzyc by dziewczyna robila to wszystko co opisuje autorka. Ojciec tej dziewczyny powinien zmienic prace i zajac sie corka. Ciekawa jestem czy syn autorki to taki aniolek.

Gość gość
Chciałabym tylko napisać, że odbyła się rozmowa, mój partner uwierzył mi i moim dzieciom, ona się wciekła i pokazała co potrafi rozbijają m.in. lustro i laptopa. Partner przestał jeździć i prawdopodobnie jego córka zostanie umieszczona w internacie. Odebrał jej telefon, ma szlaban na internet, ojciec ją odwozi do szkoły i przywozi. Od poniedziałku zapisał ją na terapie.Dziękuje wszystkim za wasze słowa.

Gość gość
gość dziś Spala z Twoim synem ?

Gość gość
Nie, nie spała.

Gość gość
skad wiesz ? On 17 lat Ona 15 paradowala przed nim prawie nago pewno tez nie raz widzial jej masturbacje

Gość gość
Wiem jako matka - oczywiście że istnieje jakiś procent że spali. Ale ona nienawidzi zarówno mojego syna jak i mojej córki i nie raz dawała im to do zrozumienia (włącznie z pluciem na mojego syna). Z kolei on ma od 2 lat swoją dziewczynę i ma mi za złe że nie może jej tu zaprosić do mieszkania bo nie wiadomo co znowu tej dziewczynie wpadnie do głowy. Jest zły na nią i tyle.