Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezwstydne zachowanie córki mojego partnera...demoralizuje moją corkę i syna

Polecane posty

Gość gość
to nie zazdroszcze Tobie sytuacji , tez mam problemy z moim synem i corka mojego partnera , ale calkiem inne , opisze w osobnym temacie

Gość gość
Brawo autorko, ojciec wyrzucil swoje dziecko z domu. Ty potworze bez serca oby twoje dzieci skonczyly pod mostem. Swoja corke precz a z twoimi bachorami bedzie mieszkal.

Gość gosć

Jak go wyrzucić jak to idealny chłop, tirowiec znaczy w domu nie ma go tygodnia luz blues i swoboda. Kasę daje a oni zarabiają nieźle to jak tak wygonić. Ona ją by pogoniła, a nie jego pieniądze. I ten jej prymitywny język, ma chłop pecha, że przygarnął sobie babę z dwójką nie swoich dzieciaków.

Gość Cudo

Oddaj to poprawczaka, jak facet wróci na stałe to niej sie nia zajmuje. W zyciu bym nie naraziła swoje dzieci na taka patologie. Co z ciebie za matka? Kolejna ...ka, ktora poświeci dobro swoich dzieci dla portek i to z dodatkiem patologii... Masakra

Gość Gosc

Nagraj jej zachowanie na komórkę i powiedz że pokażesz nie tylko ojcu, ale wszystkim w jej szkole, a szczególnie nauczycielom. Strzeliłabym w gębę za takie zachowanie, albo "prowizorycznie" kazala bym się spakować i zawiozła pod dom dziecka, wywalila z samochodu i wrocila za 20 min. z pytaniem czy od dzisiaj jest posłuszna. Powiedz że tam ją ustawą koleżanki z bidula.

Gość Tyg

Przecież ten temat ma ponad rok!