Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie mi coś na szybko i na poważnie w sprawie faceta, proszę!

Polecane posty

Gość gość

Kilka mscy temu napisał do mnie na fb chłopak, ktorego znam tylko z widzenia, bez spotkania. Potem kontakt nam się urwał, ale on ma moj numer (ja jego nie mam). Któregoś dnia dzwonił do mnie jakiś nieznany nr (jak sprawdziłam, było to w dniu jego urodzin!), nie odebrałam tych telefonów. A po kilku dniach od tego telefonu on znowu zagadał do mnie na fb i gadaliśmy. Ku mojemu zdziwieniu wczoraj wciągu dnia znowu zadzwonił do mnie ten dziwny numer, ja znowu nie odebrałam. Nie mogłam (byłam w pracy), a potem nie oddzwoniłam. Zaczełam podejrzewac, czy to czasem nie ten kolega z fb i czy nie zrobiłam mega głupoty, nie odbierając... Jeszcze sie nawzajem nie słyszeliśmy. Od wczoraj sie do mnie nie odzywa na fb. Boje się, że on pomysli, że mam go gdzies, ale też do końca nie wiem, czy to w ogóle on. Myslicie, ze teraz, po czasie powinnam zadzwonić na ten nr? nie bedzie to głupie? I jak się w ogóle wytłumaczyć...

Gość gość
Zadzwoń Może coś wygrałaś

Gość gość
nic nie wygrałam, to jakiś prywatny numer, żadne call center, sprawdzałam

Gość gośćkaczkadziwaczka
przecież na fb możesz go zapytać czy dzwonił do Ciebie.

Gość gość
Chryste,kobieto,opanuj się. Może to on,a może nie. SMS też chyba umie napisac.? Ja też nie odbieram nieznanych numerów. Ty też możesz napisać pod ten nr jak nie chcesz oddzwonić. Sama na FB też możesz napisać skoro się nie odzywa.