Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie spoliczkowała a mąż mnie wyśmiał wyprowadziłam sie

Polecane posty

Gość gość

Była u nas teściowa, wyszłam do wc, wracam a ona całuje dziecko w usta. Kazałam jej przestać, ona nadal swoje. Powiedziałam "niech mama przestanie, przecież mama ma zarazki, może nawet próchnicę", a ona, że obrażam ją, że nie jest żadnym brudasem. Próbowałam załagodzić sytuację, a ona w końcu zaczęła mnie wyzywać od głupich, idiotek, a w końcu dziwek. Mąż był w domu. Zapytałam go "czemu nic nie powiesz swojej matce". Ona zaczęła się śmiać i powiedziała dokładnie tak "woli matkę od takiej zdziry", więc ja powiedziałam, że zdzirą to jest ona i jej córka i ma się w tej chwili wynosić z mojego mieszkania, a ona mnie uderzyła! Mąż powiedział mamuś spokojnie, odprowadzę cię do domu. Ja spakowałam nas i przyjechałam do rodziców. Załamała mnie postawa mężą ;(.

Gość gość
Tesciowa zachowala sie jak wariatka i uwazam, ze maz wcale cie nie wysmial, tylko chcial odizolowac swoja mamusie od Ciebie. Trudno, zeby z nia sie bil. nie badz w goracej wodzie kapana, na razie wyprowadzka zareagowalas na poziomie tesciowej. Nie pozwol na to, zeby Wasze malzenstwo ucierpialo z powodu tesciowej. Ochlon i badz madrzejsza i ponad to.

Gość gość
Sorry ale jak moja teściowa mnie kiedyś nazwała głupią dziewuchą mój mąż zareagował ostro i stanowczo. To albo prowokacja albo masz cipę nie męża.

Gość gość
Jeżeli to nie prowo, w co ciężko mi uwierzyć to Twoja teściowa jest nienormalna a mąż nie powinien do takiej sytuacji dopuscic. Choć nie wierzę że to prawda. Dała dziecku cmok czy jak go całowała ile dziecko ma?

Gość gość
znow prowo o teściowej......

Gość gość
Trzeba było też wymalować w pysk tej starej qrwie, a nie do męża - ewidentnej tzipy - się po ratunek zgłaszać. Przegrałaś na wielu poziomach, już pozamiatane.

Gość gość
A dlaczego sie do jej córki dopyerdoliłaś skoro jej tam nie było ?! :O Słusznie ci dała w morde, moja matka też by mnie broniła. Mogłaś jej oddać, ale co ? Wymiękłaś ?