Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc bo nie radzę sobie psychicznie. Jestem w ciąży a ostatnio przylapalam męża na pisaniu wiadomości z inną kobietą. To było w nocy gdy się obudziłam Om dostał wiadomość a nie zdążył usunąć wszystkich sms bo zasnal z telefonem. W wiadomościach były wysłane jego zdjęcia prawie magię do niej a jej w bieliźnie do niego i teksty od niego np kipisz seks em, idę do ciebie, jesteś piękna, masz piękne ciała, niegrzeczna dziewczynka, mam pomysł na lepsze zdjęcie (nie wiem jakie) itd. On się wypiera i zrzuca winę na mnie powiedział że to zrobił aby zrobić mi na złość po kłótni... To jest nie prawda bo sprawdziłam jego bilingi i na ten numer jest setki sms wysłanych od rana gdy wstaje do pracy do nocy... Nie mogę sobie poradzić jak tak można tym bardziej że mamy dziecko w drodze.

Gość gość
Twój mąż to jakaś świnia kłamie w żywe oczy kobieta ma całe życie pod górkę nie dość że nosisz jego dziecko to tego nie docenia

Gość gość
Dokładnie. Nie mogę sobie poradzić cały czas mam przed oczami zdjęcia które wysyłali czuje do niego obrzydzenie nie wiem co robić...