Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy obojętność i chłod sądobrym pomysłem,gdy kogoś

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie jest to bodziec silnie erotyczny wiec jak chce rozmawiac to rozmawiajmy ale niech mnie nie dotyka. Bo jesli bedzie mnie miziac jak wy to mowicie- po twarzy itd to odbiore to tak ze chce byc dotykana przeze mnie rowniez i nie chce by pomyslala ze chodzi mi o jedno wiec powstrzymuje sie.

Gość gość
Ile masz lat dziecko ? Ciekawe jak wyglada ta kobieta, ktora tak dziala na Ciebie

Gość gość
Po prostu czulosci to nie dla mnie. Ja kocham tak. Albo pasuje albo nie. Jesli nie to ok. Trudno

Gość gość
Opisz ja

Gość gość
Jak grecka bogini. Chyba nigdy nie spotkalem tak pieknej istoty. Kosciste dlonie, pelne zmyslowe usta wprost do calowania. I jak tu sie powstrzymac gdy pocaluje mnie kiedys i zacznie dotykac. I mam byc wtedy czuly? Kiedy az ocieka se6em? Nie wiem czy zdolam bo wzbudza we mnie dzikie zadze tak ze ciezko sie bedzie opamietac

Gość gość
Piekny opis. To ja wez w czym problem ? Ale wiem z autopsji, mozesz ja stracić jezeli nie dasz odrobiny zaintersowania . Jezeli jest taka piekna i wspaniała to ucieknie. Napisz jej chociaz cos gorącego

Gość gość
Ma piekny intelekt. Jest bardzo zdolna. Jest bardzo wojownicza. Bardzo opanowana. Bardzo powsciagliwa. Bardzo, bardzo sexy. Wszystko jest w niej piekne. Jest pelna pasji. Ten żar w oczach. Sa takie ciemne ciekawe jaka namietnosc skrywaja. Tryskajacy se6. Po prostu.

Gość gość
Napisz jej to chłopie ja pier***

Gość gość
Jak ucieknie to ucieknie. Droga wolna. Jak ma sobie polepszyc to prosze bardzo. Moge zaoferowac pomoc wsparcie wysluchac jej i byc obok od czasu do czasu. I to musi jej wystarczyc. Niczego nie bede zabraniac ani robic afer zazdrosci. Moze robic co chce. Ale byc na wylacznosc bo jak nie to niestety nigdy mnie nie dotknie

Gość gość
Masz jaja pisac na Kafe to miej i napisz do laski, do tego opisu dodałbym długie wlosy taki komplet

Gość gość
Nie bede takich smutow do niej wygadywal. Zreszta i tak na mnie leci wiec nie wytrzyma i tak czy owak rzuci mi sie na szyje. Spokojnie mamy czas

Gość gość
Taka bogini a „od czasu do czasu” kupy sie to nie trzyma

Gość gość
Leci na Ciebie? A skad wiesz?

Gość gość
Oj gostek straszny pewniak z ciebie i do tego zimny jak lód. Ja już bym kogoś takiego nie chciała. Zmien się bo żadna z Tobą nie wytrzyma.

Gość gość
Ty byś nie chciała, bo jesteś próżną kretynką. Chłopak ma swój charakter i wartości.

Gość gość
Kazda kobieta potrzebuje czułości, kobieta piekna zdaje sobie sprawe ze swojej atrakcyjności i wartości, nawet jak „ leci” na autora to wkrótce ucieknie bo z takim zimnym ku**** to żadna nie wytrzyma, czar pryśnie szybciej niz zamoczysz , gwarantuje :D

Gość gość
Dlaczego mnie wyzywasz od kretynki? Wyrazilam swoje zdanie bo mam takie prawo a ty sobie szukaj może znajdziesz kogoś kto będzie ciebie z twoimi wartościami tolerowal albo i kochał nawet :)

Gość gość
Zazdroszczę jej

Gość gość
Od czasu do czasu bo rzadko bywam w domu i oczywiscie nie jestem domatorem. Jak to wojownicy i zdobywcy wychodze powiedzmy jak w erze jaskiniowcow na polowania :D

Gość gość
Leci na mnie bo drżą jej dlonie przy mnie, pewnie ma też brudne myśli wtedy, zacina się, zamiera i czasem muszę jej powtarzać 2 razy choć jest bardzo inteligentna lecz myśli w tym czasie co by ze mna robila i dlatego nie jest skoncentrowana, policzki pokrywają się rumieńcem przy rozmowach powiedzmy poprawnych a co gdybym zaczął uwodzić..i zasugerowala to w bardzo kobiecy zawoalowany sposob tzn. powiedziala ze z mezczyzna o greckiej urodzie nie rozmawialaby o pogodzie sam na sam. Chyba nie musze wspominac jaka mam urode tak wiec usiade sobie rozparty i zadowolony z siebie i poczekam az puszcza hamulce i przyjdzie. A jak nie przyjdzie to kiedys tam pozniej duzo pozniej przyjdzie inna. Nic na sile

Gość gość
Moze zimny ale to moze byc wada albo zaleta. Za to ona moze jest bardziej goraca to mnie rozpali tak ze zatroszcze sie o nia jak nikt nigdy. Ale nie bede spiewal jej serenad i pisal wierszy plakal na mydlanych operach i smyral ja codziennie po 3 godz na dzien i mowil skarbenku zabciu ani nosil jej torebki hehe jak to niektorzy bo to po prostu nie w moim stylu.

Gość gość
Ty ciagle o szefowej

Gość gość
Prosze cie. Myslisz ze tu o zamoczenie chodzi? Ehehe. Z tym akurat nie byloby zadnego problemu. Do wyboru do koloru. I codziennie inna. Ale to nie dla mnie. No o szefowej. Wiadoma sprawa. Pomarzyc dobra rzecz co nie? Watpie ze sie odwazy. Ale to jednak kobieta...wiec spokojnie sobie poczekam czy puszcza jej hamulce czy nie. Jak zrobi tak bedzie

Gość gość
Nie bede jej prowokowal bo przychodze tam po kase ale jesli nawinie sie milosc to jest to wyzsze dobro. Ale jesli o zamoczenie chodzi to beze mnie

Gość gość
Moze zimny dran ale porzadny ze mnie chlopak.

Gość gość
tak to poeebane ze az odechcialo się czyatac.

Gość gość
co tam słychać FIEL \

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć , co on myśli, co czuje, czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Szukam partnerów do współpracy Jeśli: - chcesz sobie dorobić parę stówek (na początek) - masz skończone 18 lat - ogarniasz podstawową obsługę komputera - chcesz się uczyć - znalazłbyś parę godzin w tygodniu ↘️ TO BARDZO DOBRZE TRAFIŁEŚ ↙️ Współpracuję ze ZNANĄ, 100% LEGALNĄ i NAJWIĘKSZĄ firmą w tej działce. Jeden z NAJBEZPIECZNIEJSZYCH biznesów online. Trzymamy się z dala od kosmetyków i MLMów. Tutaj nic nie kupujesz ani nie inwestujesz!! Na początek pokażę Ci jak zarobić kilka stówek. Jeśli się zaangażujesz i będziesz chciał dalej ze mną współpracować to pokażę Ci jak zarabiać dużo więcej tym systemem. Co Ja z tego MAM i dlaczego chcę POMÓC zarobić innym?? Wiadomo - ja też na tym zarabiam. Kiedy Ty zarabiasz to ja również za to coś dostaję. Daje mi to motywację, żeby pomagać, uczyć i dzielić się wiedzą z innymi. TAK WIĘC - jeżeli jesteś zainteresowany to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja wytłumaczę Ci wszystko i podam szczegóły. http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/