Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość09

Teściowa

Polecane posty

Gość gość09

Mam pytanie czy u was teściowa też ma pretensje i zastrzeżenia do wszystkiego co robicie? Bo u mnie to po 15 minutowej wizycie dostaje szereg uwag co robię źle co jej nie pasuje i oczywiście jak to źle opiekuje się dzieckiem. Nawet ma pretensje do tego że leżą zabawki rozrzucone

Gość gość
Z teściową chyba tak już jest

Gość gość
Nie, ale moja matka ma. Wchodzi do domu i już w drzwiach się rozgląda, do czego by się przyczepić. Zwykle coś znajduje po sekundzie. Na przykład firanka jej zdaniem krzywo wisi. Albo nie ma żadnych durnostojek, to źle, bo nieprzytulnie. Albo kanapa nieprzykryta niczym, to się niszczy. To samo ze stołem. I milion takich rzeczy, bezsensowna krytyka, bo wszyscy powinni robić, jak ona robi. A jak ktoś robi inaczej, to robi oczywiście ŹLE, bo jej sposoby są jedyne słuszne.

Gość gość09
Nie wiem A może to ja jestem przewrazliwiona. W sumie to mam cały czas żal do rodziców mojego męża za to jak sie zachowali gdy urodziłam bliźniaki i niestety przez to że urodzili się wcześniej to jeden synek umarł. I niestety jedyne co od nich usłyszałam to godzinę po śmierci synka teściowa zadzwoniła i powiedziała że w sumie jesteśmy młodzi i będziemy mieli następne( 2 synek w tym czasie walczył o życie) a na pogrzebie teść powiedział mojej mamie że dlaczego płacze przecież mam jeszcze jedno dziecko. Kurczę a ten człowiek ryczał bo potrącił kota.

Gość gość
Tez jej wytykaj wszystko np ze nie tak jak trzeba siedzi nie tak trzyma widelec itp. Ze to tamto jest nie kulturalne ze zile to robi. Jak tak swojej mowilam. I sie zmienila.

Gość gość
Tak to jest ludzie widza tragedie rozne patologie w domu przemoc milcza boja sie odezwac jak widze ze dziecku sie dzieje krzywda. Uciekaja milcza zamoast na policje zadzwonic. A u innych lezy zabawka nie tak jak trzeba injuz chalo przyjedzie opieka i dziecko do domu dziecka albo do patologii na adopcje. Gdzie sprawiedliwosc.