Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma pytanie

Polecane posty

Gość gość

przychodzi do mnie facet i tak się zastanawiam co mu dać do jedzenia, ciasto wystarczy czy coś treściwego też lepiej mieć? przychodzi na 16 to pewnie po obiedzie będzie

Gość gość
mam nadzieję że tak nie myśli :) w sumie drugi raz do mnie przychodzi, za pierwszym razem było ciasto i było ok ale nie siedział za długo. Chyba coś jednak zrobię na wszelki wypadek

Gość gość
Jak na 16tą to kawę i ciasto, możesz też jakieś kanapki czy coś tam przygotować na kolacje, ale z obiadem nie wariuj ;) zresztą na obiad się do kogoś idzie jesli ten ktoś prosi na obiad, a popołudniowe wizyty to podwieczorek.

Gość gość
Nie lepiej to ustalić wcześniej? Jak zapraszasz, to mów od razu, zapraszam na obiad, alb zapraszam na ciasto, albo zapraszam na kolację. ;-)

Gość gość
Cycki mu usmaż. Do rana na pewno będzie głodny.

Gość gość
Może być i jedno, i drugie, jeśli znajdziesz czas oraz chęci na przygotowanie. Ciasto do kawy, a jakieś bardziej treściwe jedzenie (niekoniecznie obiad) - na początek. W moim domu obiad je się wcześnie, więc, jeśli ktoś przychodzi kilka godzin po nim, to go nie dostanie, ale jeśli widać, że ta osoba jest zziębnięta lub głodna, to zawsze znajdzie się jakiś ciepły poczęstunek. A ciasto lub inne słodkości, to podstawa, ale do kawy, na deser.

Gość gość
Nic mu nie dawaj niech w domu żre

Gość gość
:D

Gość gość
no ja wiem że to takie niby oczywiste się wydaje i proste tylko że ja nie często faceta do domu zapraszam :) Zwykli goście to co innego, wtedy to wiem jak się zachować i w ogóle

Gość gość
Traktuj faceta jak zwykłego gościa, niech sobie nie mysli że jest kimś niezwykłym :D

Gość gość
gość dziś no łatwo powiedzieć :)

Gość gość
gość dziś gość dziś no łatwo powiedzieć usmiech.gif Tak, wiem jak to jest :) A czy Ty przypadkiem nie jesteś tą osobą, co niedawno tu pisała o pierwszej randce?

Gość gość
gość dziś coś pisałam :)

Gość gość
gość dziś gość dziś coś pisałam usmiech.gif Eee.... no to widzę, że są postępy i wszytko na dobrej drodze. Udanego popołudnia :)

Gość gość
dzięki :) trochę się denerwuję bo ja to taki milczący typ jestem i zawsze się boję że będzie bardzo długa cisza :(

Gość gość
gość dziś dzięki usmiech.gif trochę się denerwuję bo ja to taki milczący typ jestem i zawsze się boję że będzie bardzo długa cisza smutas.gif No problem, puść radio albo jakąś muzyczkę, będzie podkład i zawsze można zagadać o lecący utwór. Nie stresuj się do przodu, będzie dobrze, a jak nie wyjdzie to jego strata ;)

Gość gość
gość dziś w sumie już raz był więc mniej więcej wie czego się spodziewać, gdyby mu wtedy nie pasowało to pewnie dałby sobie spokój

Gość gość
Najlepiejbzrob mi obiad z 15 dań!! Weź nie wariuj kobieto!! Na mieście powinniście sie spotykać. W kawiarni/ restauracji- to dopiero 2!! Spotkanie dlaczego Ty masz sie czuć zobowiązana do posiłków/ciastek srastek i kawek?? A Jaśnie Pan przyjdzie łaskawie i bedzie żarł! Baby same jesteście sobie winne!!!