Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolana

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od paru tygodni boli mnie kolano podczas siedzenia lub ogólnie gdy mam je zgięte. Jest ono lekko cieplejsze i opuchnięte. Gdy leżę boli mnie pół nogi od tego kolana w górę. Lekarz najpierw kazal stosować masc lecz nie widzę po niej żadnej poprawy . Miałam robiony RTG lecz lekarz powiedział że nie widzi tam żadnych zmian a kolano nadal boli

Gość gość
polecam maść z diabelskiego pazura można kupić w aptece

Gość gość
A może ugryzł cię kleszcz ?

Gość gość
Po opisie wygląda na "wodę w kolanie" poczytaj o tym. Ciotka tak miała.

Gość gość
Właśnie 4 lata temu też miałam wodę w kolanie parę razy ściąganą i najpierw poszłam do lekarza rodzinnego i on właśnie powiedział że prawdopodobnie jest tam trochę płynu i dał skierowanie do chirurga ale chirurg stwierdził nawet dokładnie nie badając że nic tam nie ma

Gość gość
Kleszcz też mnie nie ugryzł

Gość gość
Dodam jeszcze że smarując to kolano maścią to nic nie czuje nawet tego że jest ona zimna

Gość gość
W diagnostyce kolan świetnie sprawdza się rezonans magnetyczny. To bezbolesne, nie inwazyjne badanie. Na NFZ się czeka na nie długo ale w Lux Med Diagnostyka czeka się maksymalnie 48 godzin i nie trzeba mieć skierowania.

Gość Dorota

Ja miałam bardzo silne bóle w kolanie przez bardzo długi czas. Dopiero gdy zrobiłam zabieg z komórek macierzystych ból ustąpił i czuję się bardzo dobrze. Zabieg super się udał i polecam jak również Klinice Magnopere Kraków https://magnopere.pl/