Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MG07

Niechęć do seksu u mojej partnerki

Polecane posty

Gość MG07

Witam. Mam problem z moją partnerką. Jesteśmy razem od 5 lat i odkąd pamiętam zawsze unikała seksu. Jestem jej pierwszym partnerem i bardzo ją kocham jednak brak seksu bardzo mi doskwiera. Dbam o nią, pracuję, pomagam przy obowiązkach domowych, robię jej prezenty i daję jej poczucie bezpieczeństwa. Od 19stego roku życia mieszkaliśmy sami i nigdy jej niczego nie brakowało ponieważ zarabiam dość dobrze. Niedawno wyjechaliśmy za granicę ze względu na pracę, którą wykonuje i obecnie mieszkamy u mojej mamy lecz nie uważam, by mogłoby to być przeszkodą do współżycia ponieważ mamy dużo prywatności. Zresztą gdy mieszkaliśmy sami seksu i tak nie było. Próbowałem z nią rozmawiać na ten temat i zawsze słyszę od niej, że ona nie lubi seksu i nie wie dlaczego tak jest. Faktem jest, że była ona dziewicą i nasz pierwszy raz nie był zbyt udany. Przed nią miałem 2 inne partnerki i żadna z nich nie była dziewicą i przyznam, że nie wiedziałem jak podejść do tematu. Wiem, że nie byłem wystarczająco delikatny i sprawiłem jej wtedy dużo bólu. Mimo tego uważam, że każdy następny raz był udany. Zawsze dbałem o to by miała orgazm i wiem, że nigdy go nie udawała. Bardzo was proszę o rady jak mógłbym rozwiązać problem niechęci do seksu u mojej partnerki gdyż tracę już nadzieję, że będzie kiedykolwiek normalnie. Wolałbym się z nią nie rozstawać z tego powodu, ale od jakiegoś czasu rozważam tą opcję tym bardziej, że ostatni seks był 1,5 roku temu...

Gość gość
Dziewicą była wieki temu. Widać nie zaspokajasz jej stąd nie chce z tobą współżyć.

Gość gość
co masz na myśli pisząc ze o nią dbasz?

Gość MG07
2gi post to oczywiście podszyw. Pisząc, że o nią dbam mam na myśli to, że robię jej prezenty, wyręczam w wielu obowiązkach i staram się by niczego jej nie brakowało. Jeżeli chodzi o to, że ją nie zaspokajam to biorę to pod uwagę. Niestety nie mam jak się wykazać gdyż seksu nie uprawiamy i nie wiem co ona lubi a czego nie lubi.

Gość gość
Znudziles jej sie, ona nic na to nie poradzi a tymbardziej my, niestety

Gość gość
Jak ty po 5 latach nawet nie wiesz co ona lubi a co nie to z ciebie jest fatalny kochanek. Nie dziwie się, że kobita unika seksu. Tu się wypowiadały panie, które seks lubiły i go potrzebowały, ale ich partnerzy byli tak kiepscy, że wolały same się zaspokajać niż im oddawać.

Gość gość
A po co jej to proponujesz ? To jakaś mądra kobieta jest