Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny łysol

Jestem łysiejącym 27 latkiem i przez to mam kompleksy

Polecane posty

Gość smutny łysol

Twarz mam ok, ale co z tego kiedy zakola już na pół głowy :( Mam jeszcze szansę na kobietę?

Gość gość
Nie przejmuj się, ja zacząłem łysieć już w wieku 22 lat...

Gość gość
Ja tam lubię facetów bez włosów- najgorzej jak facet sobie robi zaczeski i udaje że ma włosy. Mój mąż też szybko zaczął łysieć - na początku miał z tym problem, potem w końcu obciął się na króciutko i wygląda ok. Już sobie to nawet nie mogę wyobrazić z włosami- chyba głupio by wyglądał.

Gość gość
16:38 Dokładnie widzisz, jak kobieta pisze. Jak ma cię pokochać to pokocha i zaakceptuje takim jakim jesteś. Jak nie, to jej problem, nie twój, żyj swoim życiem i przestań się nad sobą użalać. Ja też przechodziłem taki etap, że brak powodzenia u płc***ięknej obwiniałem np. właśnie wypadanie włosów. To jest bzdura. To jest użalanie się nad sobą, żeby dodać sobie otuchy, uciec w swój świat. Taka postawa do niczego nie prowadzi, co najwyżej do tego, że zamkniesz się w sobie i skończysz jak ci dziwacy piszący na tym forum... Owszem wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Na kobietach większe wrażenie robi twój charakter, osobowość, pewność siebie, inteligencja. Dam ci radę. Naucz się podchodzić do siebie z dystansem. Jak ktoś zwróci uwagę na twoją łysinę, przygotuj sobie jakieś teksty, żeby umieć obrócić to w sprytny żart. Pokażesz w ten sposób, że masz dystans do siebie i zachowasz pewność siebie. Kobiety to cenią u mężczyzn.

Gość gość
Gdy miałam 20 lat poznałam łysego chłopaka. Nie pokochałam go i przeszkadzała mi jego łysina. Obrzydzała mnie. Teraz mam 36 lat i kręci mnie koleś który jest łysy (goli to co tam mu zostalo) Co prawda dalej nie przepadam za łysiną i w tym facecie podobają mi się głównie jego inne cechy ale mogłabym z nim być bez względu na jego wygląd. Po prostu zauroczył mnie swoim charakterem, a z wyglądu innymi cechami.

Gość gość
To jeszcze ja 17:41 ten facet nie lubi że jest łysy, często z tego żartuje ale raczej zazdrosci tym którzy te włosy mają. Zauważyłam że ludzie też się krępuja mówiąc o nim, że jest łysy..

Gość smutny łysol
Dzięki za pocieszenie :) Chyba powinienem pójść na siłownię bo jestem też niewysoki i raczej chudy.. zero męskosci :o

Gość gość
Niektórym będzie to przeszkadzać A innym nie Ale nie robilabym z tego problemu.Zakola to żaden problem.

Gość gość
Mnie się podobają z zakolami ;-)

Gość Zakola to początek
łysej pały jak u jaruzela

Gość gość
A próbowałeś plastrów przeciwko wypadaniu włosów? Mój brat ma podobny problem i zakupił sobie takie plastry z dermastic - bardzo mu to pomogło

Gość gość
Przykleił na to co zostało i potem odkleił jednym ruchem.