Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość44

Powtarzający się sen

Polecane posty

Gość gość44

Kilka razy jak byłam bardzo mała śnił mi się ten sam sen z jednym szczegółowym elementem- zbiornik wodny/rzeka + most + kiepska pogoda i brudna woda, koloru brązowego, z mułem w tym zbiorniku wodnym/rzece. Zawsze mam sny związane z rzeką, jakimś zbiornikiem wodnym. Odnoszę takie wrażenie że to jakieś wspomnienia z poprzedniego życia, że może się utopiłam w tym zbiorniku wodnym, lub też może ktoś mnie utopił. Mój sen: akcja rozgrywa się przed mostem takim kamiennym lub z płyt betonowych krótki szeroki, taki stary most kolejowy, za mostem jest górka takie wzniesienie. Wchodzę na ten most, patrzę na lewą stronę, jest taki zbiornik wodny taka brudna woda tam była , nie było widać dna tego zbiornika, zbiornik miał kształt prostokąta, woda była lekko wzburzona, zbiornik wyglądał tak jakby go ktoś wykopał łopatą. Jadę samochodem jako pasażer z chłopakiem którego znam ( ma dziewczynę), za kierownicą siedzi kobieta brunetka. Wiem, że wtedy jechaliśmy W jakąś podróż. Jedziemy przez ten stary kamienny most/stary most kolejowy, wyglądam za szybę i widzę ten zbiornik wodny i odniosłam wrażenie że już kiedyś to gdzieś widziałam. Takie sny, z tym zbiornikiem wodnym miewam odkąd sięgam pamięcią, kiedy byłam bardzo mała, jakieś 3, 4 może 5 lat. Ale nigdy nie bałam się wody, mogłabym pływać na środku oceanu czy morza. Czy ktoś miał podobnie? Proszę o odpowiedź tylko tych co mieli podobne doświadczenie!

Gość gość
masz konto na Zbiorniku ?