Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po pojsciu do lozka wasz facet sie zmienil?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z chlopakiem kilka miesiecy i powoli zbliza sie dzien kiedy bedzie u mnie nocowal. Mam obawy przed pojsciem z nim do lozka bo...boje sie ze po tym cos sie miedzy nami popsuje. Z opowiesci innych osob slyszalam ze po seksie partner zrobil sie inny i nie zalezalo mu na zwiazku tak jak wczesniej. Jakie macie w tym zdanie?

nie idź z nim wogle nigdy błagam masakra oni nie kochają jeszcze cię zostawi.Przed ślubem nigdy bo wykorzysta i zostawi a moze dla zakładu

Gość gość
Inni po seksie to robią sie tacy, którym celem.sam w sobie jest seks, normalny facet któremu zależy na danej kobiecie Nie zniechęci się po seksie. Jest niestety sporo graczy, którzy tylko udaja zaangażowanie, aby zaliczyć, kręci ich samo zdobywanie a gdy juz ,,zdobędą" to się nudza i polują na kolejną zwierzynę. Niestety takich jest zdecydowana większość. Porządnego faceta ze świecą szukać dlatego lepiej nie iść za szybko do łóżka. To ma więcej minusów niz plusów.

Gość gość
A ile macie lat? Co do rady na czekanie z pójściem do łóżka do ślubu nie zgadzam się zupełnie - to jest bez sensu. Ja już jestem mężatką że starzem prawie 18 lat a do łóżka z moim aktualnym mężem poszłam przed ślubem ( nic się nie zmienił a po 6 latach pobraliśmy się). To wszystko zależy jak się teraz zachowuje, a czy iść z nim do łózka to już musisz zdecydować sama.

Gość gość
1634 ma racje

Gość gość
ani go nie kochasz ani nawet nie lubisz. Po co sex?

Gość gość
W końcu zostanie na lodzie.

Gość gość
najlepiej iść do łózka kiedy sama masz ochotę ale traktować seksu jako gwarancji udanego związku

Gość gość
*nie

Gość gość
Większości facetów zależy tylko na seksie , jak kocha to zaczeka bo miłość wymaga wyrzeczeń , jeśli nie chce czekać ma cię za wór na sperme i tyle