Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chce przekazać facet mówiąc Kocham Cię

Polecane posty

Gość gość
Ale głupoty

Gość gość
Durny facet nazywany tu debilem zazdrosny o kobietę, która jego nie chce tworzy historie a inny duren w nie wierzy:p Prawie 20 lat znają się, ona jego nie chce, łączą ich sprawy, na które ona nie ma wplywu, on ją naxywa żona, córka, matka, zależnie od tego jaką planeta mu najdzie, molestuje jej fantoma. Drugi durniu, jak słuchasz to wnikliwie, że zrozumieniem:p Ona nie chce z nim być, nie ważne ze on ją śledzi, zachowuje się jak pies ogrodnika, ONA GO NIE CHCE.

Gość gość
Jak mowi ze cie kocha to znaczy ze cie chce tylko w******* kocha cie jesli jest przy tobie gdy potrzebujesz pomocy troszczy sie o ciebie gdy zachorujesz daje ci drobne prezenty klupuje ci cos bezinteresownie

Gość gość
Tak robi facet kochance, gdy chce z niej skorzystać, prezenciki , mile śliwka, by wierzyła w jego "milosc"

Gość gość
Oni to pokazuja czynami, gestami, to jedynie jest miarodajne. Puste gadanie nie powinno w zaden sposob zastanawiac.

Gość gość
Ten debil 20:12 co to naposał łyka co popadnie, żal mi się zrobiło twojej choroby, więc zrobiłem to za ciebie, i nie spieprz tego. Jak śpieprzysz odwal się odemnie i odniej zrozumiano!!!! Kto jest debilem?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on naprawdę o Tobie myśli, co czuje,czego oczekuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl