Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Jego dziewczyna jest ładna a czy ma kompleksy tego nie wiem. Mało o niej rozmawialiśmy. Zazwyczaj to ja pisałam o sobie.

Gość gość
19:26- drugi wpis , 19:29 - pierwszy wpis , 19:37 - ale was ponioslo :D

Gość gość
gość dziś proste pytanie, czy kiedyś mieliście seks? jeśli tak to ona dlatego czuje się zagrożona bo kobiety z natury są bardzo zazdrosne

Gość gość
19:26- drugi wpis , 19:29 - pierwszy wpis , 19:37 - ale was ponioslo :D

Gość gość
Nialem taka sytuacje i przestalem pisac. Ona mnie zagaduje a ja nie odp. I jest spokoj.

Gość gość
Tu autorka. Przestańcie rozwalać moj temat. Niech mi ktoś doradzi co mam zrobić. Napisać do niego i powiedzieć o tej wiadomości od niej? Czy może pożegnać sie i przestać pisać tak jak prosiła jego dziewczyna?

Gość gość
Jeśli nie chcesz żeby w przyszłości jakaś "przyjaciółka " dreczyla twojego faceta to lepiej odpuść i bądź fair

Gość gość
dziś Nie mieliśmy seksu, mieliśmy po 20 lat wtedy.

Gość gość
Kiedyś byliście w sobie zakochani więc NIE JESTEŚCIE jedynie przyjaciółmi. Zadaj sobie proste pytanie. Czy gdybyś Ty do niego nie zagadała, on odezwałby się pierwszy? Ucieszył się ale NIE WYKONAŁ pierwszego kroku w Twoją stronę. Komu by nie schlebiało zainteresowanie? Jeśli ona pisała do Ciebie to znak,że mieli rozmowę o Tobie i to pewnie mało przyjemną. Winna czy nie, już stoisz między nimi. A facecik milczy ;-) jak to zwykle bywa ;-)

Gość gość
Prawda jest taka że związek jest ważniejszy niż jakaś tam znajomość , z życiowego doswiadczenia wiem że i tak przyjaciele w ciągu życia się zmieniaja, gdzies pisało że co 7 lat wymieniamy połowę swoich "przyjaciół " na nowych

Gość gość
Czego od niego oczekujesz ? Jesli zwyklej przyjazni to powiedz to tej dziewczynie , odezwij sie raz na jakich czas z zyczeniami swiatecznymi i tyle . Nie rozwalaj mu zwiazku . To ty sie pierwsza odezwalas . Dlaczego wasz kontakt sie urwal ? Co bylo powodem ?

Gość gość
gość dziś Autorko, napisać i powiedzieć. Niech wie, co dziewczyna wyrabia za jego plecami, że odstrasza mu znajomych. To raz. A dwa, jeśli teraz nagle się pożegnasz i zamilkniesz, pokażesz się ze złej strony. Kultura jednak obowiązuje i wyjaśnienie jest mile widziane.

Gość gość
No i po co mu mieszasz w związku ? Sama do niego piszesz a teraz jeszcze chcesz donosic jak gestapo na jego dziewczynę , to ty mieszasz i psujesz im relacje , naprawdę jesteś aż taka egoistka ?

Gość gość
20:01 życzę ci faceta który będzie cię olewal dla przyjaciółki i wierzył jej slowom a nie twoim , albo że gdy będziesz miała męża i dzieci to żeby latał do przyjaciółki się zalic a ciebie zostawial

Gość gość
dziś On miał trochę problemów rodzinnych i nie był w nastroju do pisania a mnie tez trochę spraw zwaliło sie na głowę i tak jakoś zamilkliśmy.

Gość gość
20:01 , ale wazne jest po co sie odzywa . Jesli chce byc przyjaciolka to ok , ale jezeli go kocha i chce odzyskac to troche zrozumiale ze dziewczyna poczula sie zagrozona .Ona musi wiedziec , ze byliscie zakochani i jest zazdrosna.

Gość gość
Facet który potrzebuje przyjaciółki to takie samo byle co jak dziewczyna która zamiast zająć się facetem łazi z innymi facetami , związek to chyba ofiarowanie się jedno drugiemu i poświęcenie a nie udawanie singla mając kogoś u boku

Gość gość
gość dziś Wychodzą z Ciebie kompleksy? Mnie w to nie mieszaj. Ogólnie oceniając, poczucie wartości i samoocena większości kobiet jest tak okropnie niska, że nie potrafią już reagować inaczej, jak destrukcyjną zazdrością i agresją. Przykre to.

Gość gość
Jeśli komuś jeden partner nie wystarcza to niech się nie pakuje w związek , tylko będzie singlem i ma 2020202 przyjaciół , związek to nie kawalerskie życie ,trzeba mieć jakieś wyrzeczenia , nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko

Gość gość
Tu autorka. Ja jestem tylko wirtualna przyjaciolka. Taka przyjaciolka na odległość.

Gość gość
To znajdź sobie faceta a jemu nie zaprzataj gitary , ty będziesz zadowolona i tamta dziewczyna też

Gość gość
20:01 śmieszna Jesteś. Masz w ogóle chłopaka? To nie jest jakaś znajoma. Byli w sobie zakochani i autorka sama przyznaje,że dalej jest dla Niej ważny. NIE MA NIC GORSZEGO jak taka przyjaciółeczka, która będzie czaiła się jak sęp i za każdym potknięciem dziewczyny będzie knuć, buntować chłopaka, pocieszać i pokazywać jaka onna jest zupełnie inna,kochana i robić wszystko aby w głowie faceta akiełkowała myśl ''a może z nią byłoby lepiej''

Gość gość
Jeśli partner/rzy w związku poszukują bliskości emocjonalnej poza nim, to jest to dla nich znak, że potrzebują szczerej rozmowy i analizy swoich oczekiwań względem siebie. A nie odganiania wszystkich wokół. W ten sposób niczego się nie załatwi,problem pozostaje, zatem facet, jeśli będzie chciał odejść, to i tak to zrobi. Autorce bym proponowała kontynuację znajomości z nim, jeśli ma ochotę. Wszystkim tylko na dobre wyjdzie - tamta dziołcha może się obudzi i zacznie rozliczać od siebie. Facet może znajdzie miejsce dla siebie. A Autorka zyska albo partnera, albo - zależnie od rozwoju sytuacji - da sobie spokój, bo jak raz zdradzi, to i kolejny będzie. Cheers~

Gość gość
20:16 dokładnie przeżyłam to samo , ja musialam znosić jego himery a ona była ta dobra bo jego humorkow nie musiała znosić tylko była od pocieszania biednego misia

Gość gość
20:13 no i co z tego,że wirtualną? Nie wiesz,że wiele zdrad jest właśnie rozpoczętych tą drogą? Jest Ci znane pojęcie zdrady emocjonalnej? O czym ty chcesz z nim dyskutować, wspominać stare dobre czasy?

Gość gość
Pominelas tylko jedno panno mądra , może właśnie jego dziewczyna wymaga od siebie za dużo i dlatego ciągle czuję się gorsza (typowe dla ambitnych ludzi ) głupi ludzie często nie wymagają od siebie nic dlatego są z siebie zadowoleni

Gość gość
gość dziś 20:01 śmieszna Jesteś. Masz w ogóle chłopaka? xxx Ty również... hmmm... nie tyle co 'śmieszna', ile niedojrzała i bardzo zakompleksiona.Może poszukaj sobie zamiast 'chłopaka' mężczyznę na poziomie, wyjdź mentalnie z piaskownicy i przekonasz się, że dorośli szanujący się ludzie w związku posiadają bliskich znajomych obojga płci. I jest to jak najbardziej zdrowe i wskazane dla równowagi psychicznej.

Gość gość
dziś Mam chłopaka ale nie mam z nim takiej więzi uczuciowej jak kiedyś z moim przyjacielem. Czuje, ze ta wież nadal jest.

Gość gość
20:18 ". Facet może znajdzie miejsce dla siebie. A Autorka zyska albo partnera, albo - zależnie od rozwoju sytuacji - da sobie spokój, bo jak raz zdradzi, to i kolejny będzie. Cheers" X Tylo pytanie czy ten was szuka miejsca ? Bo jak na razie to przyjaciolka szuka kontaktu .

Gość gość
20:22 więc ty też chcesz zdradzić swojego chłopaka , jesteś strasznie zapatrzona w siebie z tego co widzę , tylko ty się liczysz i to czego ty chcesz , sprawiasz wrażenie strasznie rozpuszczonej autorko