Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodze to dziecko potem sie zabije.

Polecane posty

Gość gość

Zostalam sama w ciazy, urodze ,oddam a potem sie zabije bo przegralam swoje zycie.

Gość gość
było brac leki jak psychiatra kazał

Gość gość
Nie gadaj głupot! Musisz byc silna dla swojego malenstwa, ono ma tylko Ciebie i kocha Cie najbardziej na swiecie. Dacie rade! Przytulam.

Gość gość
Dam rade jak huj jestem biedna zyje z renty a maz jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy to kazal zamowic rzeznika ublizal mi i wniosl o rozwod. Zaluje ze tego glowna niewyskrobalam z siebie.

Gość gość
Nie da, babka ma nieleczoną schizofrenię. Wyszła za bezdomnego i zrobiła sobie z nim dziecko. Mam nadzieje, że to prowokacja, ale już nie takie historie się zdarzały

Gość gość
Dlaczego masz sie zabijac od razu? Oddaj bachorka i zyj sobie dlugo i szczesliwie.

Gość gość
Jak brac leki psychiatra na czas ciazy kazal odstawic mi wszystkie leki. Najpierw myslam o aborcji potem znalazlam sie w szpitalu z plamieniem teraz jestem w ciazy i musze oddac zostawic bachora a maz nawet w szpitalu mnie nie odwiedzil bo ze zwiazane to jest z kosztami mam meza huja i wszyscy faceci to huje.

Gość gość
Jak Można zgłosić ? I

Gość gość
Przyznałaś się, że przed ciążą też nie brałas. Gdybyś brała to nie byłabyś teraz w takiej sytuacji. To twoja wina

Gość gość
Masz męża c***a; ale chorujesz na poważna chorobę, jakiej sie sie zataja przed slubem. Ale co ja będę tłumaczyć. Ja bym chciała zgłosić ja dzies dalej, bo zobaczcie jak oba sie wyraża o tym dziecku biednym :O

Gość gość
No bo myslam ze jak wyjde zamaz to minie mi ta cholerna depresja schiza urodze dziecko i wszystko sie ulozy niedos ze wzielam se biedaka na meza myslam moze biedny ale dobry a on jest hujem a niedobrym mezem bo kazal mi ciaze usunac ublizal mi chorobe wykorzystuje bo zdesperowana bylam ze samotna chora biedna i wyszlam za niego zadna prowokacja to jest zycie.

Gość gość
to muszą być prowokacje

Gość gość
schizofrenia nie przechodzi, to choroba na całe życie i na 100% o tym wiedziałas

Gość gość
19;24Tak wszystko moja wina wez mnie niew******j moja wina tez taka ze maz moja chorobe wykorzystuje ze mi ubliza tez moja wina najlepiej to sie obwinia tylko jedna strone bo tak wygodnie.

Gość gość
Wlasciwie to powiedzialam do meza ze mam depresje a moj psychiatra powiedzial do meza ze zostal wprowadzony w blad ze to schiza i to tak bylo a wy wszystko odbieracie za prowo tez sie leczcie.

Gość gość
Twoja wina, że wzięłaś bezdomnego zbierającego pod kościołem i Twoja wina, że nie brałas leków przez co podjęłaś same beznadziejne decyzje

Gość gość
Tak a jego wina ze mogl sie przyznac odrazu ze tak duzo niezarabia jak mowil i ze niechce miec dzieci bo jak sie pojawily przeszkody problemy to ze zamowic rzeznika c*****y jest! a dom mial tyle ze w klicie mieszkal i mial dzialke tyle ze na budowe domu to go stac niebylo i niebedzie i przyszlo nam wynajmowac rudere tylko debil robi dzieci pod golym dachem a mogl przyjsc mieszkac do mnie to on ze nie i co sama z brzuchem u matki jestem