Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 19

Pomocy!!! :(

Polecane posty

Gość gość 19

Mam 19lat, mój facet 29 jesteśmy ze sobą od prawie 6miesięcy. Nie wiem od czego mam zacząć... Zdradziłam go poprzez seks oralny za pieniądze, ja jestem chwilowo w Polsce, a on w Niemczech. Ktoś z rodziny znalazł mój telefon gdzie były sms'y w których pisze z facetami na temat tych spotkań. Zdradziłam w ten sposób tylko 4 razy (o 4 razy za dużo wiem..) Spotykając się z tymi facetami to był czysty mechanizm. Boję się, że to sie wyda chociaż ta osoba nie ma już tego telefonu prawdopodobnie. Czuje się bardzo źle, cały czas o tym myślę tak bardzo mi źle z myślą, że zdradziłam swojego faceta. Mimo, że między mną, a Nim też nie jest zbyt dobrze. Nie będę tego niczym usprawiedliwiać, ale nie wiem jak mam samej sobie to tłumaczyć, jak m sobie to wybaczyć. Chce zaznaczyć, że był moim pierwszym, to z nim straciłam dziewictwo. Niech sie wypowie ktoś kto zdradza, ktoś kto przeżył coś podobnego błagam nie oceniajcie mnie pochopnie nie mam sie komu wygadać. Nie mam rodziny jestem zdana sama na Siebie

Gość gość
Czyli opierdzielasz gałę za hajs. Po same bile?