Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

natręt w pracy

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem: od niedawna pracuje w sklepie samoobslugowym na wsi (dokladnie dwiewsie od mojej) i przychodzi tam taki typ co sie zwie "przyjacielem" sklepu, a wlasciwie kobiet ktore tam pracująi: przygladal mi sie ostatnio i wypytywal skad jestem po imieniu, jest w wieku 25-33 czyli mniej wiecej moim, dziwnie na mnie patrzyl i posylal szydercze, oblesne usmieszki, do dzis nie wiem kim on jest, ale byl podejrzany wlasnie przez to zachowanie. Od razu cos mi skojarzylo ze moze niestety..biore sprawdzam historie wlacznie ze zdjeciami z pewnego portalu randkowego na ktorym okazalo sie ze gadalismy pare miesiecy temu....na pewno chcial sie umowic, zabawic, itp. bo wysylal mi zdjecia xxx teraz powiedzcie: co robic, zeby kolesia splawic. wszyscy w sklepie to znaczy starzy pracownicy go znają i chyba lubią bo jak przychodzi to zagaduje do wszystkich, pląta sie, stoi, rozgląda, jest irytujący. Zwlaszcza jak przyglada sie mnie i ten szyderczy, cwaniacki oblesny usmieszek. Kolesiowi sie nudzi.

Gość gość
nic nie rób. Ignoruj go - to znaczy obsługuj normalnie jak każdego klienta, ale nie wdawaj się w rozmowy, nie uśmiechaj, nie nawiązuj kontaktu wzrokowego, za jakiś czas się znudzi. I raczej nie wracaj sama pustymi uliczkami, to może być jakiś świr.

Gość Czarny Księżyc
Czy widział twój obrazek na tym portalu:P?I czy jesteś starą panną:classic_cool:?

Gość gość
gość dziś Dokladnie tak tez mysle ze powinno sie w takiej sytuacji robic. Dzieki za potwierdzenie ;) Czarny Księżyc dziś Widzial, choc to bylo w wiadomosci prywatnej przeslane a potem konto zostalo usuniete w ciagu kilku (2-3) dni. Nie pamietam wieku, bo to byl jednorazowy incydent przed swietami, z ciekawosci i glupoty zachcialo mi sie zakladac profil na portalu. Juz zaluje.

Gość gość
Czarny śmierdzi Ci tam kiszona kapusta :D i weź nie kituj dziewczynie o roczniku, bo w necie a szczególnie na takich portalach większość ściemy ładuje.

Ja tu nic nie kituje tylko wydało mi się to dziwne żeby nie podał wieku na portalu randkowym:P. No i nie rozumiem zdziwienia że natręt:P .Może wolisz niewiernego:D?

Gość gość
wolę żeby szczęscia szukał gdzie indziej ;)