Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spoliczkowanie

Polecane posty

Gość gość s
skorpiony to najgorszy znak

Gość NarzeczonaSkorpiona
Potwierdzam

Gość gość
Zdarzyło mi się spoliczkować faceta po pijaku jak jeszcze byliśmy w luźnej relacji i opowiadał mi za dużo o innych kobietach i byłam okropnie zazdrosna. Później unikał mówienia o innych kiedy byłam pod wpływem.

Gość gość
haha, ale jakoś mocno go potraktowałaś?

Gość gość
a spoliczkowalam i zszokowana pamietam jak mu łeb odskoczył☺ale nalezalo sie c***jowi

Gość gość
no ale w sumie za co, każdy ma prawo do przeszłości seksualnej.

Gość gość
up

Gość gość
Nie chodziło o przeszłość seksualną. Byliśmy w trudnej sytuacji. Oboje zakochani w sobie, ale ja miałam kogoś, a on babiarz. Jak spotykaliśmy się to niby czysto po koleżeńsku, ale kręciliśmy ze sobą. Jak opowiadał mi o tym, że był na imprezie z inną i się całowali albo że zabrał jeszcze inną do kina, to mnie złość brała. Raz przemilczałam, drugi raz wytrzymałam, ale trzeci raz słuchając jego podbojów nie wytrzymałam i dałam mu w pysk. Byłam pod wpływem, więc nie panowałam za bardzo nad sobą. Właściwie uznał, że trochę za służył i nie będzie mi mówił o takich rzeczach, ale nie życzy sobie, żebym go biła.

Gość gość
haha i już więcej go nie biłaś?

Gość gość
up

Gość gość
hej;)

Gość gość
Nie, to się zdarzyło mi tak ze 2-3 razy aż zareagował i powiedział ostro, że nie będzie tego tolerował, bo dla niego szacunek jest na pierwszym miejscu. Dziś wiem, że to była jego taktyka, żeby mnie zdobyć w myśl zasady "jak się podoba innym, to musi być w nim coś wyjątkowego". Rzeczywiście to działa.

Gość gość
i żałujesz tego, że go "biłaś"?

Gość gość
Absolutnie nie. Uważam, że naprawdę zasłużył. Nie byliśmy razem, ale myślę, że nie powinien zawracać głowy kilku dziewczynom na raz. Poza tym pokazał, że ma jaja jak ostro skrytykował moje zachowanie i zyskał tym w moich oczach.

Gość gość
ode mnie dostał w morde mąż, bo kiedy się darł i robił awanture, prosiłam, aby był ciszej, bo sąsiedzi słyszą, nie zrobił tego, więc dostał w pape ode mnie z calej siły...ale coś zrozumial

Gość gość
21:24; widzę, ze potrafisz przywrócić męża do pionu:) 21:22: i nigdy nie byliście razem? myślałem, ze potem ze sobą byliście, skoro była taka chemia.

Gość gość
widzę, że moja dziewczyna to przy was anioł, bo nigdy nie dostałem od niej plaskacza. Jeszcze:)

Gość gość
swoją drogą zastanawiam się jaka byłaby reakcja, gdybym dostał plaskacza od swojej laski. Może by mnie to nawet...podnieciło. Nie wiem.

Gość gość
up

Gość gość
21:22: i tylko jemu jednemu dałaś z liścia, facetom, z którymi byłaś w związkach nie miałaś ochoty, potrzeby?

Gość gość
tak, wkurzyłam się bo się upił , nie reagował na prośby zeby już więcej nie pił i zaczął być złośliwy. No to z bezsilnej złości dałam mu w twarz 3 razy aż mu w uszach zadźwięczało. No oczywiście wstał i zapowiedział ze może mi oddac( trenuje MMA więc jakby się tak stało to mógłby mnie jednym ciosem zabic), ale nie stchórzyłam i sie wycofał.Od tej pory mam spokój, nawet bym powiedziała, ze go to pozytywnie zaskoczyło, ze się nie bałam

Gość gość
Była bardzo silna chemia i jakaś magia. Długo z tym walczyliśmy. Nawet zerwaliśmy całkowicie kontakt na ponad miesiąc, ale potem pękliśmy, bo tęsknota była nie do zniesienia. Potem długo jeszcze trwało zanim zdecydowaliśmy się na związek. Ja musiałam swoje życie wywrócić do góry nogami, on się musiał nawrócić na porządnego człowieka. Dziś jesteśmy razem i wiem, że lepiej nie mogłam trafić :)

Gość gość
21:50: to dobrze, że Ci nie oddał, jak trenuje mma. :) mogłabyś źle skończyć.

Gość gość
ja kiedyś miałam faceta, który prosił mnie zeby mu dac w twarz w trakcie seksu, mnie to nie kręci, ale jemu sie strasznie podobało.

Gość gość
21:52: czyli jednak jesteście razem. Z******ta historia, naprawdę.:)

Gość gość
21:52: i dałaś mu w twarz? raz czy to normalny teraz u was element w seksie?

Gość gość
21:50: to dobrze, że Ci nie oddał, jak trenuje mma. usmiech.gif mogłabyś źle skończyć. mogłabym, ale chyba wiedziałam ze mi nie odda mimo ze ostro na mnie ruszył i sie zatrzymał. I tak jak mówię, gdzieś mu zaimponowało to że nie stchórzyłam

Gość gość
21:52: ja też myślę, że mogłoby mnie podniecić, gdyby moja dała mi w twarz nawet nie w czasie seksu, ale np podczas jakichś ostrych pocałunków. Ale nigdy jej tego nie powiedziałem.

Gość gość
21.54 tak dałam, chociaż chwile wahania miałam, bo nie mam skłonności do przemocy fizycznej, to jednak trzeba sie przełamac. A rękę mam naprawdę ciężką. Podobało mu się i prosił powtórki. Teraz nie jesteśmy juz razem, ale to z innych powodów. W sumie nawet ciekawe doświadczenie

Gość gość
hmm, ja chyba też bym prosił o powtórki. Potem czułaś się już z tym normalnie, polubiłaś to?