Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się całować moją partnerkę

Polecane posty

Gość gość

Mojej dziewczynie strasznie śmierdzi z ust. W czasie seksu brzydzę się z nią całować. Palę papierosy więc gdyby był to zapach dymu nie przeszkadzało by mi to. Ale to jest odór zgnilizny pomieszany z sosem czosnkowym. Może dla niektórych to śmieszne, ale wolę robić jej minetkę niż się z nią całować. Cipkę ma wymytą i pachnie z niej mydłem. Natomiast z ust wydobywa się ten straszny trupi fetor. Nawet zapach alkoholu tak by mnie odrzucał jak to. Nie wiem jak jej to powiedzieć. Kiedyś gdy zrobiła mi loda dotknąłem go potem ręką i powąchałem rękę. Cała smierdziała. Mój brat mówi że zapach papierosów z ust też mu nie przeszkadza ale bród z niemytych zębów bardzo. Boję się że znienawidzę moją dziewczynę.

Gość gość
Ile ma lat

Gość gość
Namow ja na wizyte u dentysty.

Gość gość
Czy myje sobie zeby rano i wieczorem ?

Gość gość
Moja żona nigdy nie myje zębów szczoteczką i pastą bo szczoteczka rani jej dziąsła. Sporadycznie płucze usta miętowym płynem. Ale to nie pomaga i też często śmierdzi jej z ust. Mamy 26 lat więc dziwię się że młoda kobieta tak podchodzi do sprawy. Jak mnie całkowicie obrzydzi rozwiodę się.

Gość gość
To nie zapach niemytych zębów, tylko najprawdopodobniej zapach z żołądka, zakażenie Helicobacter pylori daje takie objawy.

Łykam to prowo jak indor kluski. Wymyśliłeś sobie taką kobietę, bo żadna nie chce cię dotknąć nawet patykiem stulejarzu. A jeśli to prawda, to co mnie obchodzi, że twojej dziewczynie brzydko pachnie z ust.

Nie wiem jak jej to powiedzieć. x Tiaa i przylazłeś na ero żebyśmy to zrobili za ciebie? 0/10 :classic_cool:

Gość gość
kup jej halitomin

Gość gość
21:36 Łał. Haha nie wierzę.