Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę meza

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę na niego patrzeć. Tak mnie irytuje że żyć się nie chce. Gdy zbliża się sobota, niedziela to aż mi słabo. Tak, tak, powiecie dlaczego z nim jestem??? Tak naprawdę to sama nie wiem. Chyba tylko dla dzieci. Sama wychowywalam się bez ojca i nie chce tego samego dla moich dzieci. Moja nienawiść nie wzięła się z niczego. 1,5 roku temu odkryłam że mnie zdradza, oczywiście do niczego się nie przyznaje, ale mam piękne nagranie gdzie chwali się koledze o niej. Chyba sama zatracilam siebie. Czuję się beznadziejnie, bezwartościowo. I żeby nie było głupiego gadania - my nie żyjemy razem, nie śpimy, nie spędzamy czasu. Mieszkamy tylko pod jednym dachem. Proszę was tylko o słowo otuchy.

Gość gość
Dlaczego sie nie rozwiedziesz?

Gość gość
rozwiedz sie,dlaczego dzieci maja ogladac nieszczesliwa mame?one sa lepszymi obserwatorami niz myslisz.

Gość gość
Porozmawiaj z nim Powiedz ze wszystko wiesz

Gość gość
Ja też wychowałam się bez ojca i się rozwiodłam. Moją mamę tez rozumiem dlaczego wybrała takie życie. A ani mój ojciec, ani mąż nie zdradzał. ... Za zdradę chyba by obcięła to i owo. Rozwiedź się, będzie lepiej, uwierz mi... :)

Gość gość
A dlaczego niby jesteśmy zboczeni? Co tu takiego zboczonego?

Gość gość
A pro po ... tematu zdrady. Jak Twój mąż jest taki odważny chojrak to pokaż mu ten filmik, co on robi Tobie i Twoim dzieczom - niech zobaczy go do końca przy Tobie: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist: https://youtu.be/ON3fMLk6ZaU Niech ma świadomość jak niszczy swoją rodzinę.