Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktosiek98

Zawiodłam się na przyjacielu

Polecane posty

Zawiodłam się na jedynym przyjacielu... Dlaczego? Ja i on jesteśmy honorowymi dawcami krwi. Obiecał mi, że pójdzie ze mną niebawem na oddawanie, ponieważ przyjeżdża bus. Poprosiłam go, aby nie zapominał, że nie można napić się alkoholu. Obiecał, wręcz przysięgał, że nie wypije i nie mam się o co martwić. Odetchnęłam z ulgą, gdyż mu zaufałam. Mieliśmy się w sobotę spotkać, ale odwołał to, ponieważ miał być zajęty - wybrał kolegę, który go oszukuje i dodatkowo okradł, ale on ma to gdzieś. Dobra, jakoś to przeboleje, ale to, że nie dotrzymał obietnicy i napił się dość sporej ilości alkoholu już nie bardzo. Bardzo mnie tym zawiódł... Ufałam mu do tej pory w 100%, ale już nie potrafię.. W sumie to nie pierwszy przypadek, gdzie mnie oszukał, ale wtedy próbowałam to zbagatelizować. To cholernie boli... Nie zaufam mu już nigdy, to na pewno. Mam jednak jedno pytanie - co zrobić, aby się tym tak nie przejmować? Jestem dosyć wrażliwą osobą i płakać mi się chce, gdy o tym myślę..

Gość gość
Idź na dyskotekę i pośpiewaj o tym co cię spotkało, moze zaproszą cię do xfactor.