Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpowaznie sie pytam

Mam 175 cm wzrostu i 54.70 kg chce zrzucic jeszcze

Polecane posty

A dlaczego nie codziennie?im wiecej tym lepiej i szybsze wyniki? Zaczne od jutra .

Gość gość
Chyba chcesaz zostać kościotrupm przy takim wzrości ważyć jeszcze mniej Babo opamieetaj się już masz niedowagę

Gość gość
To jest dobry pomysł. Bylebyś się nie przetrenowała... Uda powinny bez problemu schudnąć. Brzuch też... Nie wiem tylko, czy od razu dasz radę ćwiczyć całość. Masz dobrą kondycję?

Gość gość
Ćwiczenia jej nie zaszkodzą...

Hm kiedys mialam.bylam nawet lepsza od facetow co trenowali na egzaminy do sil specjalnych.Ale od 2.5 roku nie cwiczylam bo nadwyrezylam kolano na stacjonarnym rowerku.teraz po zrzuceniu wagi jest lepiej.kolano tak nie boli.jak biegam to sie szybko mecze. Nie mam jakby sil.musze popracowac (to wiem) nad wytrzymaloscia.

Gość gość
Może jednak uważaj na kolano. W takim wypadku chyba lepiej znaleźć jakieś ćwiczenia w pozycji siedzącej lub leżącej...

Gość gość
Hm przyzzly mi do glowy brzuszki i nozyce

Gość gość
Z moich doświadczeń warto zacząć czytać książki o zdrowym odżywianiu. Na moim przykładzie powiem jak było. Zmieniłem swoje nawyki żywieniowe po edukacji na temat odżywiania. Ogromny wpływ ma jedzenie na nasz wygląd i zdrowie. Tak jak miałem problemy z nadciśnieniem tak teraz póki co jest ok. Bardzo dobrą decyzją jest zakup blendera. Najlepiej firmy VitaMix :) w pojemniku od blendera tyle można owoców i warzyw zmiksować co w pierworodnej postaci w takiej samej ilości co blendowanie nie da się zjeść w tym samym czasie. Przykład koktajlu z kawą parzoną poniżej: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=cItKexidMBI

Fdziekuje za wsparcie;)