Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zbyt nerwowa

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem bardzo nerwowa, wybuchowa osoba. Problem tkwi w moich rodzicach. Odkad bylam mala bylam naocznym swiadkiem totalnej patologii, zdrad mojego ojca. Jako naprawde mala dziewczynka wygrzebalam w jego telefonie, strone internetowa ze spotkaniami na seks. Nic nie mowiac mamie umowilam sie z nim, piszac jako jakas obca kobieta w jednym celu. Bylam naprawde mala i ciekawa czy to naprawde on. Patrzylam gdy odpisywal nie zdajac sobie sprawy ze to ja. Zdrad, awantur bylo wiecej, czesto jezdzilam z mama w celu zlapania go na goracym uczynku. Kiedy ojciec odszedl matka przelala na mnie cala zlosc. Wiecznie krzyczala, robi to dalej. Moi rodzice poszli w rozne strony. Mama szukala mezczyzny zycia, ojciec bzykal kobiety lekkich obyczajow. O wszystkim wiedzialam, to bylo jawne. Oboje sa bardzo nerwowi i nieszczesliwi. Mama czesto mi ublizala, czepiala sie o wszystko i robi to nadal. Ojciec ma bardzo trudny charakter. Tez niejednokrotnie uslyszalam wyzwiska w moja strone. On nie umie szanowac ludzi. Nie mogac wytrzymac z tym wszystkim zamieszkalam u dziadkow. W tragicznych warunkach. Mimo posiadania chlopaka, przyjaciol, jest mi zle. Bardzo zle, czuje sie przygnebiona, niezrozumiana. Najwiekszym problemem jest moja nadmierna wybuchowosc i nerwowosc. Nie umiem sobie z tym poradzic. Jestem mloda osoba, niedlugo osiagne pelnoletnosc. Co powinnam zrobic? Jak stac sie szczesliwym, bezstresowym czlowiekiem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować