Gość gość Napisano Luty 11, 2018 Witam, jestem bardzo nerwowa, wybuchowa osoba. Problem tkwi w moich rodzicach. Odkad bylam mala bylam naocznym swiadkiem totalnej patologii, zdrad mojego ojca. Jako naprawde mala dziewczynka wygrzebalam w jego telefonie, strone internetowa ze spotkaniami na seks. Nic nie mowiac mamie umowilam sie z nim, piszac jako jakas obca kobieta w jednym celu. Bylam naprawde mala i ciekawa czy to naprawde on. Patrzylam gdy odpisywal nie zdajac sobie sprawy ze to ja. Zdrad, awantur bylo wiecej, czesto jezdzilam z mama w celu zlapania go na goracym uczynku. Kiedy ojciec odszedl matka przelala na mnie cala zlosc. Wiecznie krzyczala, robi to dalej. Moi rodzice poszli w rozne strony. Mama szukala mezczyzny zycia, ojciec bzykal kobiety lekkich obyczajow. O wszystkim wiedzialam, to bylo jawne. Oboje sa bardzo nerwowi i nieszczesliwi. Mama czesto mi ublizala, czepiala sie o wszystko i robi to nadal. Ojciec ma bardzo trudny charakter. Tez niejednokrotnie uslyszalam wyzwiska w moja strone. On nie umie szanowac ludzi. Nie mogac wytrzymac z tym wszystkim zamieszkalam u dziadkow. W tragicznych warunkach. Mimo posiadania chlopaka, przyjaciol, jest mi zle. Bardzo zle, czuje sie przygnebiona, niezrozumiana. Najwiekszym problemem jest moja nadmierna wybuchowosc i nerwowosc. Nie umiem sobie z tym poradzic. Jestem mloda osoba, niedlugo osiagne pelnoletnosc. Co powinnam zrobic? Jak stac sie szczesliwym, bezstresowym czlowiekiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach