Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iloczniak może jeść ser żółty i wedline?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego ja nigdy nie zostanę matką. Nie na moje zdrowie te dzisiejsze standardy hodowli niemowląt.. Kobieta ma pracować, i to nie byle gdzie i nie za dwa tysiące, a przy tym nie zostawić dziecka na pastwę instytucji, do tego ogarniać ogródek warzywny, gotować jak chef, ale tanio, robić własne wędliny i sery, a w nocy odstawiać show jak azjatycka profesjonalistka. Oczywiście ćwiczyć minimum 5x w tygodniu;)

Gość gość
gość dziś no nie mow zebys nie ogarnela ;)

Gość gość
Nawet znajomym rolnikom nie można już ufać- oni teraz wszystko polewają tym randapem. Mój znajomy nawet myje nim włosy i pryska pod pachami zamiast dezodorantem :D

Gość gość
Ja dzisiaj wróciłam z pracy kompletnie wypompowana, zamówiłam jedzenie i od tego czasu leżę w łóżku z książką i telefonem. Zastanawiam się co biorą matki z kafe, że mają na to wszystko energię:D

Gość gość
"majo" energie na wszystko i jeszcze 24 na dobe na kafe n*******laja

Gość gość
:D

Gość gość
Masakra. Autorko jest rok, 2 lata, 3 lata. Umiesz liczyć,? Dlatego jest roczniak, 2 latek, 3 latek.... Itd.

Gość gość
13.24. Moja wypowiedź nie była w całości skierowana do ciebie, nie unos się więc. Ser żółty, dobry ser, który smakuje jak ser kosztuje ok 50 zł za kilogram. Fakt, można kupić ser z dobrym składem za 30, kupuje nie raz, ale czuję różnicę. Tak samo wędliny, spoko, można kupić "salami" za 25 zł. Tylko nie mów, że jesz salami, bo nie jesz. x Gdzie ty mieszkasz mitomanko niby?Bo ja w całym moim miescie nie widziałam sera żółtego który kosztowałby 50 zł za kilogram,a kupuję bardzo często.Coraz gorzej na kafeterii

Gość gość
Francuskie dzieci maja wprowadzane sery plrsniowe w 7 miesiacu zycia.

Gość gość
Kupuje camembert sa 1 € 39 / 250 gr i jest swietny. Tylko w Polsce free va wydac kupe kasy zeby miec zludzenie, ze sie dobrze zjadlo....

Gość gość
23.46 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??? Naprawdę myślałam, że jest ILOCZNIAK i ILATEK... Ja jestem trzydziestoroczniak.

Gość gość
dziś 13.24. Moja wypowiedź nie była w całości skierowana do ciebie, nie unos się więc. Ser żółty, dobry ser, który smakuje jak ser kosztuje ok 50 zł za kilogram. Fakt, można kupić ser z dobrym składem za 30, kupuje nie raz, ale czuję różnicę. Tak samo wędliny, spoko, można kupić "salami" za 25 zł. Tylko nie mów, że jesz salami, bo nie jesz. x Gdzie ty mieszkasz mitomanko niby?Bo ja w całym moim miescie nie widziałam sera żółtego który kosztowałby 50 zł za kilogram,a kupuję bardzo często.Coraz gorzej na kafeterii Z x Też nie wiem jaki to ser kupuje za 50 zł, może jej specjalnie produkują...chciała zabłysnąć, jaki ją to stać na drogi ser a nas nie :P

Gość gość
13:18 są i droższe sery. Kupuje często np. kozie czy owcze twarde są i po ponad 100/kg, ale są i takie żółte z dobrym składem za 30zl /kg.

Gość gość
Wędliny to chemia i masa barwników, chyba, że kupisz ekologiczną, znacznie droższą. Ser żółty to sam tłuszcz. Jeśli koniecznie chcesz, to dla to dla dziecka najlepszy ser długo dojrzewający lub kozi. Ale rocznemu dziecku ani żółty ser ani wędliny nie służą.

Gość gość
gość dziś To gdzie robisz zakupy? Nawet w Lidlu pośród tanich są żółte sery po 100 zł za kg. Nie wspominając już o sklepach ze zdrową żywnością, gdzie takie ceny za ser to standard.

Gość gość
17#45 właśnie dzieci nie powinny jezx serów xlugodijrzewajacych, ponieważ są one ciężkie. Ser to nie tylkotluszcz. To również wapń. Tak tak wiem. Są inne źródła wapnia. Tylko na prawdę nie zaszkodzi jak każdy zje plasterek sera. Nikt nie każe zjeść. 05 kg na raz....

Gość gość
gość wczoraj oj tam oj tam , autorka chciala blysnac :) chciala zeby wyszla inteligentnie jak nigdy a wyszlo durnie jak zawsze

Gość gość
Błysnąć? Od razu wiadomo, że celowo użyła słowa którego nie ma, a wy łykacie kolejne prowo jak młode pelikany